Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 11 mei 2007

Persuitnodiging

Presentatie Diafragmagroep gemeente De Wolden

Dinsdag 15 mei 2007 opent wethouder A. Damming van de gemeente De Wolden om 13.30 uur de presentatie van het eindproject Diafragma in de Polletuin in Ruinerwold. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zal een fotopresentatie te zien zijn en wordt aan de deelnemers een origineel aandenken overhandigd.

De presentatie is gemaakt door een groep van zeven deelnemers aan het sociaal activeringsproject Diafragma 2006 van de Gemeente De Wolden. Doel hiervan is dat de deelnemers gestimuleerd worden nieuwe ervaringen op te doen en in de toekomst mogelijk nieuwe initiatieven gaan ontplooien.

De groep heeft onder leiding van Willem Vugteveen (coach) en Sake Elzinga (fotograaf) de afgelopen weken toegewerkt naar deze presentatie door het maken van een serie foto's van de Polletuin, gevestigd aan de Haakswold 33 in Ruinerwold.

Diafragma 2006 bestond uit twaalf wekelijkse bijeenkomsten waarin aandacht is voor allerlei persoonlijke aspecten door middel van foto-opdrachten. De cursisten hebben hiervoor gedurende het project een digitale camera te leen gekregen.


---




Gemeente De Wolden