Politie Zeeland


---


W-1701-2007 Aanrijding in Middelburg
Op de kruising Schroeweg / Torenweg kwamen maandag om 15.00 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 22-jarige Middelburgse automobiliste reed over de Schroeweg in de richting van de Vrijlandstraat. Op de kruising stuurde zij plotseling naar links om op de linkerrijstrook te gaan rijden. Zij zag een 26-jarige bestuurder uit Veldhoven over het hoofd en reed tegen de voorzijde van zijn auto. De auto van de man werd naar links gedrukt tegen een verkeerspaal en rakte zwaar beschadigd. Ook de auto van de vrouw liep schade op.

O-1702-2007 Aanrijding in Kruiningen
Op de kruising Zanddijk / A58 vond maandag om 18.30 uur een verkeersongeval plaats.
Een 43-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de afrit van de A58, komende uit de richting van Bergen op Zoom. Hij verleende op de kruising met de Zanddijk geen voorrang aan een van rechts komende evenoude vrouw uit dezelfde gemeente. Er volgde een aanrijding en de auto van de man moest worden opengeknipt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De vrouw werd ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde verder geen behandeling. De auto van de man werd totaal vernield, de auto van de vrouw raakte beschadigd.
Nog tijdens deze aanrijding volgde een tweede aanrijding op het kruisingsvlak van de Zanddijk. Een 55-jarige vrouw uit Yerseke reed over de Zanddijk, komende uit de richting van haar woonplaats. Op het kruisingsvlak sloeg zij linksaf en verleende geen voorrang aan een tegemoetkomende 39-jarige plaatsgenoot. Bij deze aanrijding was enkel materiële schade.

O-1703-2007 Meisje geslagen en geschopt
In de trein richting Bergen op Zoom werd maandag tussen 14.15 en 14.45 uur een 14-jarig meisje uit Yerseke tussen Kruiningen en Krabbendijke geschopt en geslagen door twee haar onbekende meisjes die eveneens in de trein zaten.
De reden hiervoor is niet bekend. Zij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

O-1704-2007 Diefstal uit auto, Burgh Haamstede
Maandag tussen 09.00 en 20.00 uur werd op de Oude Lagezoom in Burgh Haamstede een auto opengebroken.
Uit de auto werden wat kleingeld en een navigatiesysteem ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.


---- --