Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Coert van Ee tot Client Executive Versterking focus op relatiemanagement overheidsinstanties

Amsterdam, 15 mei 2007 ­ Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, benoemt Coert van Ee tot Client Executive. In zijn nieuwe functie richt hij zich met name op het versterken van bestaande klantrelaties en het opbouwen van nieuwe contacten in de overheidssector.

Voordat Coert van Ee bij Quint Wellington Redwood in dienst trad, werkte hij bij Getronics PinkRoccade als Director Business Development & Business Consulting. Eerder was hij directeur van de Nederlandse Vereniging van BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Daarvoor bekleedde Van Ee verschillende internationale functies, waaronder Managing Director Benelux voor Esprit Telecom Benelux BV en Director Global Marketing & Sales en Acting General Manager bij Domino Printing Sciences PLC in respectievelijk Groot-Brittannië en Duitsland.

"Coert van Ee versterkt als ervaren manager het team van Quint Nederland. Hij beschikt over veel kennis van IT en de overheidssector, en heeft bovendien uitgebreide internationale ervaring", zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland van Quint Wellington Redwood. "Dankzij zijn functies bij voorgaande werkgevers en als lid van Provinciale Staten van Utrecht is Van Ee erg goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen bij de overheid. Bovendien is hij zeer maatschappelijk geëngageerd. Dit alles maakt hem de ideale man om onze relaties met overheidsinstellingen nog verder te versterken."

"Veel overheidsinstellingen zijn zich momenteel aan het oriënteren op IT-gebied. Willen ze op het vlak van bedrijfsvoering en ICT-dienstverlening niet achter raken op het bedrijfsleven, dan zijn aanzienlijke investeringen nodig. Gezien deze ontwikkelingen, neemt ook de vraag naar gedegen, onafhankelijk advies zienderogen toe", zegt Coert van Ee. "Ik vind het een enorme uitdaging om in deze tijd van veranderingen binnen de overheid bij een dynamische adviesorganisatie als Quint Wellington Redwood te werken. Ik kijk ernaar uit om binnen dit innovatieve team van gekwalificeerde consultants een bijdrage te leveren aan het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken in de overheidssector."

Digitaal beeldmateriaal van Coert van Ee is te vinden op: www.lvtpr.com/imagegallery.

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood ­ kortweg 'Quint' ­ is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. Wij leveren onze diensten in meer dan 30 landen vanuit zeventien internationaal verspreide kantoren. Quint concentreert zich op strategie, sourcing en de implementatie van processen.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. Hierbij committeren wij ons aan een resultaatgerichte uitvoering van het advies. We drukken dit uit met onze missie: Orchestrating Business Excellence.

Voor meer informatie en/of digitaal beeldmateriaal:

Quint Wellington Redwood
Frank de Vries
Telefoonnummer: +31 (0)20 - 305 3700
E-mail: info_netherlands@quintgroup.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
Telefoonnummer: +31 (0)30 - 656 5070
E-mail: quint@lvtpr.nl