Eerste bi gay bar in Drenthe geopend


Op maandag 14 mei heeft bi gay bar CLUB 13 in Meppel haar deuren geopend

MEPPEL, 20070515 -- Op maandag 14 mei 2007 heeft de eerste erotische gay bi club in Drenthe haar deuren geopend. In CLUB 13, www.club13meppel.nl, kunnen bi- en gaybezoekers elkaar in een discrete privésfeer ontmoeten. Naast een drankje aan de bar biedt CLUB 13 een keur aan erotische faciliteiten, zoals een darkroom en een jacuzzi. CLUB 13 is gevestigd aan de Voorstraat 13, de zogenaamde "Rosse Buurt" van Meppel waar diverse privé-clubs gevestigd zijn.

In Meppel en omgeving waren tot op heden geen erotische gay clubs. Gay en bi boys uit Meppel en omgeving moesten vaak naar Groningen of Zwolle reizen om in een prive sfeer gelijkgestemden te ontmoeten. De exploitanten van CLUB 13, Coen en Lilyana, hopen met dit initiatief het taboe in Meppel en omgeving te doorbreken en willen gay/bi mannen een nieuwe uitgaansgelegenheid bieden om spannende contacten te leggen.

Men kan de clubs in de Voorstraat discreet betreden via de ingangen in de naastgelegen stegen. Om overlast te voorkomen houden portiers een oogje in het zeil. Hierdoor is de Voorstraat in Meppel de ideale plek om veilig en discreet uit te gaan. CLUB 13 is geopend van maandag tot en met zaterdag van 13:00 tot 1:00.

Meer info:
www.club13meppel.nl
www.voorstraatmeppel.nl





Persbericht CLUB 13 Meppel