Unieke e-learning The Competence Group en vijf Ziekenhuizen


07.05.2007 / 11:31 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: The competence group

The competence group

IJsselstein, 7 mei 2007 - Op 15 mei a.s. lanceert The Competence Group, samen met vijf samenwerkingpartners uit de gezondheidszorg, unieke e-learning cursussen rondom Voorbehouden en Risicovolle Handelingen (VRH). Deze medische trainingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met inhouds- en praktijkdeskundigen uit de Cure & Care sector.

In september 2006 sloot The Competence Group een samenwerkingsovereenkomst met vijf ziekenhuizen: St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en Mesos Medisch Centrum (samen de Antonius Mesos Groep), Kennemer Gasthuis, Medisch Centrum Alkmaar, VieCuri Medisch Centrum Noord-Limburg en het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk. Doel van de samenwerking: het ontwikkelen van digitale lesprogramma's rond de zogenoemde 'Voorbehouden en Risicovolle Handelingen': en deze breed voor de zorg- en opleidingssector toegankelijk te maken.
De praktische insteek van deze digitale trainingen is gefundeerd op de protocollen die de samenwerkingspartners hanteren en de kennis en kunde van diverse professionals binnen de Cure & Care sector. De verschillende e-learning modules zijn vanaf 15 mei a.s. standaard 'op maat' voor zorginstellingen beschikbaar.

Na 8 maanden ontwikkeling zullen we de e-learning modules Voorbehouden en Risicovolle Handelingen op 15 mei a.s. officieel 'lanceren'. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via 030-2565625 of info@competence.biz.

Bent u pers en wilt u aanwezig zijn bij deze lancering, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing en Communicatie:

The Competence Group
Mevr. C. van Veen - Klarenbeek

030-2565625
c.vanveen@competence.biz