Gemeente Soest

Soester Jeugd Triatlon: woensdag 16 mei

Datum: 05/04/2007

Triatlon Vereniging de Schieter te Soest organiseert op woensdagavond 16 mei 2006, in samenwerking met de gemeente Soest en het zwembad 'Spleasure Centrum' aan de Dalweg te Soest, voor de vijfde keer de Soester Jeugd Triatlon.

Deze recreatieve wedstrijd wordt gehouden voor de scholieren uit de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit Soest en Soesterberg en leerlingen uit de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs die wonen in de gemeente Soest.

Op dit ogenblik is de inschrijving geopend voor de wedstrijd die bestaat uit 150 meter zwemmen in zwembad 'Spleasure Centrum' te Soest, gevolgd door 10 km fietsen over 'De Eng' (met 'gewone' fietsen). De wedstrijd wordt afgesloten met 1.5 km lopen, waarbij gefinisht wordt op het parkeerterrein voor zwembad Spleasure Centrum. De jonge triatleten kunnen starten als trio, hierbij doet elk lid van het trio een van de 3 onderdelen en wordt de klassering bepaald door hun totaaltijd, of zij kunnen deelnemen als individu waarbij alle onderdelen door een persoon worden volbracht.

Er worden individuele klassementen opgemaakt voor jongens en meisjes in de verschillende leeftijdscategorieën. Er is tevens een apart klassement voor de trio's. Er zijn prijzen voor de 3 snelste in elke categorie.

Scholieren die zich willen aanmelden, individueel of als trio, zijn van harte welkom! Zij kunnen dit doen via hun school of direct bij de sportcoördinator van het breedtesportproject van de gemeente Soest, Madelon Nolsen, telefoon: (035) 6093540.

Kijk voor meer informatie op: www.jeugdtriathlon.nl