Gemeente Geertruidenberg


Prijsuitreiking kleurwedstrijd Dongeburgh komt tot leven

foto kleurwedstrijd.JPG

Op 9 mei vond de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd gehouden op de Dongeburgh-dag op tweede Paasdag. De leden van de Interne Stuurgroep Dongeburgh hebben de winnaars geselecteerd. Daarbij is gekozen voor 4 leeftijdscategorieën.

In de categorie "0-2 jaar" werd de kleurplaat van Morris Woestenburg (bijna 2 jaar) als mooiste uitgekozen. Samen met zijn ouders en zijn zusje nam hij de prijs in ontvangst.

In de categorie "3-5 jaar" werd de kleurplaat van Merijn Baardemans (4 jaar) het mooiste gevonden. Samen met zijn moeder en zijn zussen nam hij de prijs in ontvangst.

In de categorie "6-8 jaar" werd Vincent van der Werf (7 jaar) de winnaar. Samen met zijn moeder nam hij de prijs in ontvangst.

In de categorie "9-11 jaar" leverde Linda Versluis (11 jaar) de mooiste kleurplaat in. Samen met haar moeder nam zij de prijs in ontvangst.

Nadat de kinderen de felicitaties ontvangen hadden, overhandigde wethouder Ad van Onzenoort de kinderen een cadeaubon. Van projectmanager Ine de Wolf kregen de kinderen nog een zakje snoep.