AutoRai

Mazda verwelkomt Europese dealers op mega-event

(5/16/2007)
Het hoofdkantoor van Mazda Motor Europe in Leverkusen is het decor voor één van de grootste dealerevenementen in de geschiedenis van het merk in Europa. Van 14 tot 25 mei zullen meer dan 5000 dealers en hun businesspartners uit 33 landen daar ontvangen worden voor een spectaculaire dealermeeting.

Op dit evenement, dat volgt op de onlangs bekendgemaakte jaarcijfers van Mazda in Europa, de beste van de laatste 15 jaar, zal Mazda aan haar dealers de nieuwste producten tonen voor 2007-2008 en een vooruitblik op toekomstige ontwerpen.

âWe zijn bijzonder verheugd onze dealers op dit belangrijke evenement te mogen verwelkomen en samen met hen het succes van Mazda te vieren, alsmede onze succesvolle band met hen verder te versterkenâ aldus James Muir, President en CEO van Mazda Motor Europe. âHet thema âOne Team, One Vision, One Mazdaâ geeft ons commitment aan om dit partnerschap nog meer te willen verstevigen en zal helpen om onze dealers ervan te overtuigen om te blijven investeren in het merk Mazda en daar de vruchten van te plukkenâ.

Het unieke dealerevenement vindt plaats op het terrein van het hoofdkantoor van Mazda Motor Europe in een magazijn van 13.000 m', dat voor deze gelegenheid is omgetoverd tot een ruimte met zes verschillende zones, inclusief een expositieruimte voor de toekomstige modellen, een auditorium en een dinerzaal. De Nederlandse delegatie bestaat uit zoân 170 deelnemers.