Gemeente Harlingen

Inschrijving kindervakantieweek Harlingen van start! 16-5-2007
Dit jaar zal het jongerenwerk van de gemeente Harlingen voor het eerst een kindervakantieweek organiseren voor kinderen van de basisschool (4 t/m 12 jarigen) onder de titel "Spijkerstad"met als thema zeemeerminnen, zeemeermannen en piraten. De week vindt plaats bij het Harlinger bos (achter het Zeerobbenveld). Het is voor meiden en voor jongens!

De week vindt plaats in week 33 van 13 tot en met 17 augustus. Het programma is van 9.00 - 15.00 uur. Voor de 4 en 5 jarigen is er een speciaal aanbod van 9.00-13.00 uur. De kosten voor de gehele week zijn 15 euro (inclusief lunch). Voor de kleuters zijn de kosten 10 euro voor de gehele week.

De bedoeling is dat de kinderen onder begeleiding of onder toeziend oog van vrijwilligers uit de buurt gaan "bouwvakken". Dat wil zeggen dat er kijkend naar het thema gaat worden getimmerd met heuse spijkers en hout om de meest mooie dingen te maken. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten. Waar u aan kunt denken is: vlotten bouwen, hutten bouwen, schepen bouwen, netten maken, schatkaart-spoorzoeken, schat graven, speurtocht met sporen en schatten en onzichtbare boodschappen, piratenschool met iedere dag beproevingen om een goed piraat te worden, tatoes, zeepbaan, stormbaan piraten, boegsprietschieten, spijkerslaan, workshops netten bouwen, drama, sieraden maken, broodjes bakken op vuur, pannenkoeken bakken op blik en nog veel meer.

De inschrijving is begonnen. Als je mee wilt doen dan kun je je inschrijven via www.jongerenwerkharlingen.nl (klik op de link inschrijven spijkerstad). Of via de inschrijfformulieren die via de basisscholen worden verspreidt. Je kunt je inschrijven tot 5 juni a.s. Op 6 juni as vindt er een informatiemiddag en avond plaats en kun je de kosten betalen. Dan is de inschrijving definitief. De inschrijfmiddag is van 15.00-17.00 uur en avond van 19.30 -21.00 uur en vindt plaats in het Vierkant, Johan van Oldebarneveltstraat 2, Harlingen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Jongerenwerk Harlingen 0517239590 of via mail jongerenwerkharlingen@hotmail.com