Gemeente Tytsjerksteradiel


opgeven voor "Gast van de Raad"

In de gemeenteraad wordt er regelmatig gesproken en besloten over verschillende onderwerpen die in de gemeente spelen. Grote projecten in de gemeente, zoals bijvoorbeeld het opstellen van het beleidsplan recreatie en toerisme, komen uitgebreid aan bod in de vergaderingen van de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel. Maar wat wordt er dan besproken? Wat is de rol van de raad in het beslissingsproces? En, hoe zit het eigenlijk met uw inbreng? Vragen waarop u op 24 mei 2007 een antwoord krijgt!

programma

Voorafgaand aan de raadsvergadering worden geïnteresseerden door enkele raadsleden en de griffier ontvangen en ingewijd in de geheimen van het lokale bestuur. In de "pauze" (schorsing), halverwege de vergadering, wordt het introductieprogramma afgesloten en kunt u uw reacties en/of overgebleven vragen bespreken. De raadsintroductie vindt plaats in het gemeentehuis te Burgum om 18.30 uur.

aanmelden

raadsvergadering Wilt u deelnemen aan dit introductieprogramma, dan kunt u zich vóór woensdag 23 mei 2007 aanmelden bij: Jolanda Booi, griffiemedewerkster, tel. (0511) 460 509, e-mail griffie@t-diel.nl

Aan de introductie kunnen ongeveer 25 personen deelnemen. Meldt u dus op tijd aan. Graag zien wij u op 24 mei 2007!