Ingezonden persbericht


Trend Micro Nederland verhuist naar nieuwe locatie

Centraal gelegen kantoor beter bereikbaar voor klanten en partners

Hilversum, 16 mei 2007 - Trend Micro Nederland is verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanaf nu is het bedrijf gevestigd in Hilversum. Buiten het feit dat het nieuwe kantoor ruimte biedt voor groei van de organisatie, is het voor klanten en partners beter bereikbaar. Dit geldt zowel voor bezoekers die met de auto komen, als zij die met het openbaar vervoer reizen. Daarnaast is de nieuwe Trend Micro-locatie van alle gemakken voorzien en biedt het tal van technologische mogelijkheden.

Het nieuwe adres van Trend Micro Nederland is:
Hilversum Arena Business Park
Olympia 1A-1B
1213 NS Hilversum
Telefoon: +31 (0)35 - 64 62 600

###

Over Trend Micro, Incorporated
Trend Micro, Incorporated is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro, dat in 1988 werd opgericht, voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio en over vestigingen in meer dan 30 landen beschikt, biedt oplossingen die worden verkocht via wederverkopers, Value-Added Resellers (VAR's) en serviceproviders over de gehele wereld. Bezoek voor aanvullende informatie onze website www.trendmicro-europe.com

Trend Micro en het t-ball-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Trend Micro, Incorporated. TrendLabs is een servicemerk van Trend Micro, Incorporated. Alle overige bedrijfs- of productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke rechthebbenden.