Woensdag 16 mei te zien in Team West

Leiderdorp/Den Haag, 16-05-2007 o Tijdens de tv-uitzending van 'Team West' van RTV West woensdag 16 mei a.s. vraagt Politie Hollands Midden aandacht voor een winkeldiefstal in de Etos aan de Markt in Gouda. De diefstal vond plaats op woensdag 7 maart omstreeks 10.45 uur.

Oplettend winkelpersoneel betrapt dieven Op woensdag 7 maart omstreeks 10.45 uur komt een medewerkster van Etos aan de Markt in Gouda uit de kantine de winkel in lopen. Zij ziet twee mannen in de winkel, die haar gelijk een akelig gevoel geven. De mannen hebben beiden warme jassen aan, terwijl het prachtig weer is. De mannen merken dat zij te veel aandacht trekken en rennen de winkel uit. Het personeelslid rent achter ze aan. Een van de mannen trekt tijdens het rennen zijn jas uit en gooit deze weg. Wanneer het personeelslid de jas oppakt is deze erg zwaar. De jas blijkt vol te zitten met artikelen uit de winkel.

De mannen staan op de camera's van Stadstoezicht van de gemeente Gouda. Wie (her)kent deze mannen?

Haaglanden Politie Haaglanden zal tijdens de uitzending aandacht besteden aan een diefstal van sieraden in Den Haag.

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed bekijken, ga dan naar www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken. Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.