Dienstenbond CNV

Nieuws


16 mei 2007

Principeakkoord management statuut voor het Hoger Personeel

Door: g.rijzinga

Een aantal maanden geleden hebben wij u geïnformeerd over het principeakkoord dat wij met uw werkgever hadden gesloten omtrent uw nieuwe cao. Onze leden waren tevreden over het bereikte akkoord en dit kwam dan ook duidelijk naar voren bij de stemming. Uw nieuwe cao is nu dus ook officieel in werking getreden.

Ook voor het Hoger Personeel (HP) is er onderhandeld. Het HP valt niet onder de cao en zowel CNV Dienstenbond als uw werkgever waren van mening dat ook voor deze groep het één en ander op papier zou moeten staan. Dit heeft geleid tot een principeakkoord omtrent een management statuut, welke u bijgevoegd vindt als bijlage. Belangrijke punten hierin zijn onder andere het feit dat u per 1 januari 2007 dezelfde loonsverhoging krijgt als in de cao is afgesproken, te weten 2,25%, en de toezegging dat verworven rechten in principe gerespecteerd blijven.

Bijgevoegd vindt u tevens een opsomming van functies die onder het nieuwe management statuut vallen. Mocht uw functie hier bij staan, dan willen wij u vragen om het bijgevoegde stemformulier in te vullen en aan ons te retourneren. U beslist als vakbondslid of dit principeakkoord definitief wordt. Wij leggen dit akkoord positief aan u voor.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen n.a.v. deze Info, dan kunt u contact opnemen met bestuurder Geert Rijzinga. Telefoon: 023-5651052, of per e-mail: g.rijzinga@remove-this.cnvdibo.nl


* Bijlage management statuut (pdf)

* Bijlage behorende bij het Management Statuut d.d. 5 december 2006 (pdf)