Ingezonden persbericht


Persbericht

INFORMATICA BIEDT ALS EERSTE ON-DEMAND DATA INTEGRATIESERVICE

Nieuwegein, 16 mei 2007 - Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), aanbieder van data integratiesoftware, introduceert Informatica On Demand Data Replicator. Dit is de eerste en enige multi-tenant, on-demand service voor cross enterprise data integratie. Met de snel groeiende markt voor on-demand en de populariteit van producten als Salesforce.com is dit een belangrijke toevoeging aan het portfolio.

Voorheen bestond er voor organisaties geen eenvoudige oplossing om data die buiten de bedrijfsmuren werden bewaard en opgeslagen, in een Software-as-a-Service (SaaS)-applicatie te integreren met data die zich in 'inhouse' applicaties bevonden. Met Informatica On Demand Data Replicator kunnen organisaties nu wel veilig en efficiënt data en data schema's uit Salesforce repliceren naar een 'inhouse' database, zonder dat daarvoor data integratiesoftware geïnstalleerd hoeft te worden. Een aanzienlijke stroomlijning van het integratieproces is het gevolg, waardoor klanten van salesforce.com een nieuwe mogelijkheid wordt geboden om toegevoegde waarde te halen uit hun geïntegreerde informatiebronnen.

"Data integratie wordt steeds ingewikkelder omdat informatie meer en meer gefragmenteerd raakt tussen interne systemen en systemen die extern gehost worden", aldus Erik Jan ten Bruggencate, country manager van Informatica Nederland. "Nu, met Informatica On Demand Data Replicator kunnen organisaties de gegevens die zich buiten de bedrijfsmuren bevinden, snel en kostenefficiënt repliceren en ervoor zorgen dat alle transactionele- en master data beschikbaar zijn wanneer dat nodig is. Bovendien kunnen organisaties Software-as-a-Service-oplossingen ten volle benutten zonder afbreuk te doen aan data toegang of data integratie.

Beschikbaarheid
Informatica On Demand Data Replicator wordt aangeboden als abonnement. Gedurende een beperkte periode biedt Informatica een gratis, 30-daagse trial-versie van Informatica On Demand Data Replicator aan aan alle salesforce.com-klanten. Details en voorwaarden zijn te vinden op http://www.informatica.com/ondemand/ .

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Informatica
Informatica Corporation is een toonaangevende aanbieder van enterprise data integratie software. Met Informatica kunnen organisaties meerwaarde halen uit de informatiebronnen in de gehele organisatie. Meer dan 2.790 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Informatica om data integratievraagstukken, ongeacht complexiteit en schaalgrootte, tegen lage kosten en tijdig uit te voeren. Meer informatie kunt u vinden op: www.informatica.com/nl

Voor meer informatie over Informatica kunt u contact opnemen met: Informatica Nederland
Maaike Hilbrand, Senior Marketing Manager
Tel: 030-6086700
E-mail: mhilbrand@informatica.com

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met: Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau Tel: 040-2354600
E-mail: cathelijnev@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com