Domino's pizza Utrecht wil Europees verkooprecord breken

16.05.2007 / 14:02 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Domino's pizza netherlands bv

Domino's pizza netherlands bv

Domino's pizza Utrecht/ Nieuwegein wil Europees verkooprecord breken

UTRECHT / NIEUWEGEIN, 16 mei 2007 - Van maandag 14 tot zondag 20 mei staat bij de 4 vestigingen van Domino's Pizza in Utrecht en Nieuwegein alles in het teken van een recordpoging. Samen proberen zij het record te breken van meest verkochte pizza's in 1 week. Het huidige Europese record staat op naam van 4 winkels in Liverpool. In totaal zijn er bijna 900 Domino's vestigingen in Europa, wereldwijd zijn het er meer dan 8.000.

Om dit record te breken is flink geïnvesteerd in extra ovens, bezorgscooters en veel, heel veel extra personeel. Ellis Hoegee, supervisor van de 4 winkels: 'Om het record te breken moeten we meer dan 5.500 pizza's in 1 week verkopen, daarvoor hebben we personeel van de andere 75 vestigingen van Domino's naar Utrecht moeten halen'.

'Het is begonnen als record voor Nederland, maar nu willen we ook het europees record proberen te breken', vervolgt Ellis Hoegee. Om er zeker van te zijn dat de actie succes is worden alle afhaalpizza's in het menu voor 4,99 euro aangeboden en voor 6,99 euro krijgt de klant een heerlijke pizza thuisbezorgd. 'Wij roepen dan ook alle pizzaliefhebbers in Utrecht en Nieuwegein op ons met deze recordpoging te helpen en deze week een heerlijke pizza naar keus te bestellen'

Domino's Pizza

0900-8030


Noot voor de redactie,