PERSBERICHT

Bij deelname met JackpotVerdubbelaar tot 18 miljoen Euro

JACKPOT NATIONALE POSTCODE LOTERIJ VALT ZEKER IN MEI

Jackpot valt zeker in mei
De PostcodeJackpot van de Nationale Postcode Loterij gaat zeker vallen in mei 2007! Dit betekent dat de Nationale Postcode Loterij tot 18 miljoen Euro kan uitkeren aan de gelukkige winnaars. De PostcodeJackpot is een groeiprijs: elke maand wordt hij hoger, Op zijn top bedraagt de Jackpot 18 miljoen euro inclusief JackpotVerdubbelaar. Dat is nu het geval, de Jackpot gaat op woensdag 30 mei a.s. zeker vallen.

Vele winnaars
De Jackpot is een extra feestelijke prijs want hij kent vele winnaars. Dit kunnen deelnemers winnen in de Jackpot:
18)3 miljoen euro voor de deelnemer met het winnende lot (te verdubbelen tot 6 miljoen euro met de JackpotVerdubbelaar)
19)3 miljoen wordt verdeeld onder alle mensen die meespelen op dezelfde postcode als de winnaar (te verdubbelen tot 6 miljoen euro met de JackpotVerdubbelaar) 20)3 miljoen euro is gereserveerd voor de winnende wijk (te verdubbelen tot 6 miljoen euro met de JackpotVerdubbelaar)

Alle prijzen worden dus verdubbeld indien deelnemers met de JackpotVerdubbelaar meespelen. Dat maakt samen 18 miljoen euro!

In 2006 werd de Jackpot uitgereikt in Veldhoven, de winnaar ontving 6,7 miljoen Euro. Het jaar daarvoor viel de grootste individuele prijs ooit in de Nationale Postcode Loterij: een inwoner van Delfzijl won toen 9,8 miljoen.

Nu nog loten kopen
Uiterlijk tot 24 mei, 21.30 uur kan men loten kopen en dus kans maken op de PostcodeJackpot. Loten kunnen gekocht worden via:
Internet (www.postcodeloterij.nl)
Jackpot-lijn (0900-0092) 15cpm
Speciale mailingen

De goede doelen winnen altijd
De gehele netto-opbrengst van de Nationale Postcode Loterij is bestemd voor het goede doel. Dankzij 2,3 miljoen deelnemers aan de Postcode Loterij is er in 2006 een bedrag van ruim 217 miljoen euro verdeeld over 53 goede doelenorganisaties. Deze organisaties zijn werkzaam op het gebied van mens en natuur.
Dit zijn onder meer Mensen in Nood, Amnesty International, Natuurmonumenten, Memisa, Unicef, VluchtelingenWerk, het Wereld Natuur Fonds en Stichting DOEN.

Amsterdam, 16 mei 2007


---


Noot voor de redactie (