Gemeente Zandvoort


Nieuw besluit GS bestemmingsplan Kostverlorenstraat e.o.

(16 mei 2007)

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat bij besluit van 27 maart 2007 Gedeputeerde Staten van Noord-Holland een nieuw besluit hebben genomen omtrent de door de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State vernietigde onderdelen van het besluit d.d. 29 juni 2004 tot gedeeltelijke goedkeuring van het bestemmingsplan "Kostverlorenstraat e.o."

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland met bijbehorende stukken liggen gedurende de openingstijden met ingang van maandag 21 mei 2007 gedurende zes weken ter visie bij de centrale balie in het raadhuis. Gedurende de termijn van de tervisielegging kan tegen het besluit tot goedkeuring beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019 2500 EA 's Gravenhage ).

Beroep kan worden ingesteld door de degene, die zich tijdig op grond van artikel 27 lid 1 of 2 van die wet tot Gedeputeerde Staten van Noord Holland heeft gewend. Dit recht komt ook toe aan een belanghebbende, die aantoont, dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig laatstgenoemde bepaling tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Tevens kan door een ieder beroep worden ingesteld, voorzover het besluit strekt tot onthouding van de goedkeuring. Ingevolge de bepalingen van de WRO treedt het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring in werking daags na afloop van de beroepstermijn van 6 weken.

Degenen, die bevoegd zijn beroep in te stellen kunnen naast het indienen van het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening vragen bij de voorzitter van de afdeling Rechtspraak, waardoor het besluit niet in werking treedt, voordat op dat verzoek is beslist. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als voor een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.