Verzamelberichten woensdag

's-Hertogenbosch, 16-05-2007

Politie houdt man aan voor brandstichting

Schijndel Dinsdagavond is in een in aanbouw zijnde woningcomplex in de Deken Baekersstraat een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Oplettende getuigen hadden gemeld dat er brand woedde in het complex. Ter plaatse bleek de 38-jarige man in de centrale hal een vuur te hebben gemaakt. Agenten konden de brand blussen en hebben de man aangehouden voor brandstichting. Hij is ingesloten in het politiebureau.

Politie houdt woninginbreker aan

Heusden Dinsdagavond is in zijn woning in Heusden een 38-jarige man aangehouden. De man wordt verdacht van inbraak in een woning in de Steve Bikostraat in s-Hertogenbosch op zaterdag 12 mei jl. De verdachte is voor nader onderzoek naar zijn betrokkenheid bij deze woninginbraak ingesloten.

Politie pakt huiselijk geweld aan

s-Hertogenbosch Dinsdagmiddag is in zijn woning een 23-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het slaan van zijn vriendin eerder deze middag in hun woning. De verdachte is voor nader verhoor inverzekeringgesteld.

Cuijk Dinsdagmiddag is in zijn woning een 46-jarige man aangehouden op verdenking van bedreiging van zijn vrouw. De man pleegde eveneens diverse vernielingen in de woning. De verdachte is inverzekeringgesteld.

Politie rolt hennepkwekerijen op

Drunen Dinsdagmiddag heeft de politie in een container aan de Sportlaan een hennepkwekerij opgerold. De politie heeft in totaal 200 hennepplanten en de bijbehorende apparatuur inbeslaggenomen en vernietigd. Een buurtbewoner wordt nog door de politie verhoord op verdenking van betrokkenheid bij deze kwekerij.

Schijndel Later deze middag is in een woning in de Vier Gemalen een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld. In totaal zijn door de politie 626 hennepplanten en de bijbehorende apparatuur inbeslaggenomen en vernietigd. In de woning is een 34-jarige man uit Oirschot aangehouden. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Politie houdt fietsendief aan

Oss Woensdagochtend zagen surveillerende politieagenten op de Heuvel in Oss een man rondlopen die zich verdacht gedroeg. Na controle bleek de fiets die de 19-jarige Ossenaar bij zich had van diefstal afkomstig was. Hierop is hij aangehouden en voor nader verhoor ingesloten.

Laatst gewijzigd 16-05-2007 15:15 | © Politie Brabant-Noord