Gemeente Teylingen

Minder alcohol, gezond eten en bewegen

Conceptnota lokaal gezondheidsbeleid: Minder alcohol, gezond eten en bewegen

16 mei 2007

PERSBERICHT 16 mei 2007 - De Teylinger wordt sportiever, eet gezonder en drinkt minder alcohol. Ten minste, als het aan de gemeente ligt. Want Teylingen wil de komende vier jaar investeren in alcoholmatiging en gezond eten en bewegen. Dat staat in de conceptnota Lokaal gezondheidsbeleid 2007-2011.

Met de conceptnota Lokaal gezondheidsbeleid 2007-2011 wil de gemeente Teylingen haar inwoners aanmoedigen meer te investeren in hun eigen gezondheid. De speerpunten van het beleid, alcoholmatiging, gezond eten en bewegen, sluiten aan op het landelijk gezondheidsbeleid.

De speerpunten zijn ook gebaseerd op signalen en informatie van verschillende instellingen uit de samenleving. De nieuwe conceptnota volgt de in 2003 vastgestelde nota's gezondheidsbeleid van de voormalige drie gemeenten op.

Reactie geven

De conceptnota Lokaal gezondheidsbeleid is via deze link te raadplegen en ligt bovendien van 21 mei tot 19 juni ter inzage in het gemeentekantoor. Inwoners kunnen hun reactie schriftelijk doorgeven aan het college van burgemeester en wethouders. Postadres: postbus 149, 2215 ZJ Voorhout.

Gemeentewinkel