Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 16-05-2007

Hennepkwekerij opgerold
BOVENSMILDE Woensdagmiddag is aan de hoofdweg op de zolder van een schuur een hennepkwekerij opgerold. De stroom werd illegaal afgetapt. Er zijn zon 750 planten aangetroffen. Planten en apparatuur zijn in beslaggenomen en vernietigd. Op het moment van binnentreden was de bewoner niet aanwezig. Deze zal op een later moment worden gehoord. Een medewerker van de stroomleverancier heeft de meter verwijderd. (07-130406)

Vrouw zonder rijbewijs veroorzaakt ongeval
MEPPEL Woensdagmorgen botste een 24-jarige vrouw uit Meppel tegen de gevel van een restaurant aan de Zomerdijk. Agenten troffen haar gewond aan achter het stuur van haar auto. Samen met de medewerkers van brandweer en ambulance werd zij uit haar auto gehaald en met gezichtsletsel naar het ziekenhuis in Meppel overgebracht. Het is nog niet bekend wat de aanleiding van het ongeval is, de vrouw is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. (07-140845)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema, telefoon 0592 451280.