GEWIJZIGD; Aanvangtijd interactieve chat KUS


AMSTERDAM, 20070510 -- Tibaco Internet Media organiseert in samenwerking met Independent Films een interactieve chatsessie in beeld en geluid met de meidenband KUS ter promotie van de nieuwe animatiefilm HaaiBaai. Alle 4 de bandleden zullen tijdens deze sessie actief deelnemen aan de chat en in beeld en geluid te bewonderen zijn.

16 mei om 14.00 vindt er op Kindertent.nl een interactieve chatsessie plaats van een uur lang. Tijdens deze sessie kunnen alle Kindertent bezoekers die dit van tevoren hebben aangegeven deelnemen aan de chat. De meiden van KUS zullen tijdens de sessie zowel in beeld als geluid te bewonderen zijn en reageren actief op vragen en opmerkingen van de bezoekers. Verder zullen de meiden tijdens de chat een aantal t-shirts signeren die vervolgens onder de Kindertent gebruikers verloot worden.

Voor deze film hebben de meiden van KUS stemmen ingesproken en de titelsong ingezongen. Op zondagochtend 13 mei is de officiële première van HaaiBaai in Cinema Amstelveen, met een spetterend optreden van KUS bij de Nickelodeon Supertruck.

www.tibaco.nl
www.independentfilms.nl
www.haaibaai.nl





Tibaco