Deputy IT ook succesvol met website ontwikkeling


Deputy IT heeft op het gebied van business intelligence oplossingen inmiddels bewezen haar klanten betaalbare oplossingen te bieden met een hoog rendement. Maar ook op website gebied blijkt deze formule te werken gezien het snel groeiende portfolio

AMSTERDAM, 20070516 -- Tijdens de business vakdagen in Rijswijk heeft Deputy IT de specificaties van een nieuw te ontwikkelen website met Bioclimatic uit Nieuw Vennep doorgesproken. Een eerste inventarisatie leerde dat Bioclimatic op zoek was naar een extra website, www.aircleaner.nl , naast de bestaande website waarin ze producten voor onder andere particulieren konden plaatsen. Na overleg met Bioclimatic heeft Deputy IT een vormgeving ontworpen die gebaseerd was op de aanwijzingen die tijdens de gesprekken naar voren zijn gekomen.

Owen Schikhof, website ontwikkelaar bij Deputy IT: `Het concept ontwerp werd erg enthousiast ontvangen waarna het project zeer spoedig is verlopen. Bioclimatic was erg te spreken over het feit dat ze alle vorderingen aan het prototype op afstand kon bekijken en dus eigenlijk letterlijk de ontwikkeling van hun nieuwe site kon volgen'.

`Het prototype dat Deputy IT in concept heeft opgeleverd was precies wat Bioclimatic voor ogen had. Met gedrevenheid en inlevingsvermogen heeft Deputy IT laten zien onze wensen te vertalen in echt vakmanschap. Het resultaat van de website overtreft al onze verwachtingen!' zegt Martijn van Klink van Bioclimatic.

Over Deputy IT B.V.:

Deputy IT is een jonge organisatie, actief op het gebied van Business Intelligence en websiteontwikkeling. De focus van websiteontwikkeling ligt op het aanbieden van betaalbare websites waarbij de klant niet afhankelijk is van de webontwikkelaar.

Door een open en transparante werkmethode weten onze klanten van tevoren precies waar zij aan toe zijn. Indien gewenst kan Deputy IT altijd voor het onderhoud zorgen, maar onze doelstelling is dat de klant zelf kan bepalen of ze dit zelf willen doen of willen uitbesteden. Daarnaast denkt Deputy IT verder dan alleen maar het maken of restylen van een website. De pakketten die Deputy IT aanbiedt zijn zeer eenvoudig uit te breiden met verscheidene opties waardoor het ook mogelijk is om een website modulair op te bouwen. Naast de modulaire uitbreiding biedt Deputy IT ook maatwerk aan.

Voor meer informatie over Deputy IT kunt u contact opnemen met info@deputyit.com of via www.deputyit.com