Webwinkel iToko.nl verkoopt dozen met onbekend inhoud


Overweldigende reacties op onbekende inhoud

GRONINGEN, 20070516 -- Webwinkel iToko.nl verkoopt sinds vandaag dozen met onbekende inhoud. Elke week zet webwinkel iToko.nl een "Mysterybox"online op een pagina van hun website. iToko.nl maakt van tevoren niet bekend wat de inhoud is of wat de waarde van de inhoud is. Er wordt slechts een verkoopprijs en een "thema" bij de afbeelding van de doos geplaatst. Met het thema zou de klant kunnen raden wat er in zit, maar het blijft een gok. iToko.nl is met de Mysterybox de eerste Europese webshop die wekelijks een doos met onbekende inhoud verkoopt.

iToko.nl; bekend van de dagelijkse aanbieding en het unieke "speedshoppen" is het initiatief begonnen nadat uit hun onderzoek in oktober vorig jaar is gebleken dat klanten de reguliere webshops saai en weinig spectaculair vinden. Door elke week een "spannende" aanbieding te presenteren maken ze het online winkelen nog spannender.

De reacties op de actie zijn overweldigend. Er worden per dag meer dan 25 dozen met "onbekende inhoud" besteld en de reacties op de inhoud zijn erg goed.