Ingezonden persbericht


Persbericht Monkey Business

SAVE ME IN HEAVEN @ 11

Dansen voor de bedreigde Orang Oetans

Amsterdam, 20 april 2007 - Op woensdag 16 mei, de dag voor Hemelvaartsdag, organiseert Monkey Business haar 14e benefiet evenement sinds de oprichting van de stichting vier jaar geleden. De Amsterdamse club 11 staat die avond geheel in het teken van feesten voor de Orang Oetan. Vele bekende DJ's, waaronder de kersverse tweede ambassadeur van Monkey Business Terry Toner vertonen deze avond geheel belangeloos hun kunsten achter de draaitafels om een historische benefietavond in 11 neer te zetten. Naast Terry Toner komen onder andere Nuno dos Santos, Philip Young, Future Groove Expres en Mal Borrowed en Frei Bauwerker (Sandrien en Carlos Valdes) de line up versterken.

Vanaf 22.00 uur staan de deuren van 11 in het voormalige TPG-post gebouw wagenwijd open om de bedreigde Orang Oetan te steunen. De avond zal spetterend geopend worden door Future Groove Express. Vanaf dat moment zullen ook de legendarische VJ schermen in deze top locatie op volle toeren draaien en een bijzondere sfeer aan de avond geven.

Fundraising via SAVE ME parties

Op een 'feel-good moment' maakt Monkey Business jongeren bewust van de ernstige situatie van de bedreigde Orang Oetan en het verdwijnen van de tropische regenwouden. Monkey Business doet dit niet op een belerende toon of saaie manier, maar bewijst al 4 jaar dat feel good & do good erg goed samen gaan. Op top locaties als Hotel Arena, Panama, Blijburg, Westergasterrein, Woodstock, Jimmy Woo, Ocean Diva en zelfs het Van Gogh Museum heeft Monkey Business zeer succesvolle feesten neergezet. Dit keer vindt het benefiet dus plaats in een voor Monkey Business compleet nieuwe en bijzondere locatie: 11. Vanwege het volledig belangeloos meewerken van de locaties, dj's en medewerkers kan bijna de volle 100% van de opbrengst worden besteed aan de bedreigde Orang Oetans.

Voor meer info zie www.saveme.nl.

Kaartverkoop
Kaarten kosten E15,- en zijn vanaf 21 april te verkrijgen op www.saveme.nl en bij de volgende voorverkoopadressen: Concerto - Utrechtsestraat 52 - 60, Amsterdam
Spoiled - Wolvenstraat 19, Amsterdam

Iedereen die tot 16 mei donateur wordt van Monkey Business (5 euro per maand voor minimaal een jaar) komt op de gastenlijst voor het benefiet in 11.

Noot voor de redactie