Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Uitreiking CCV's toekomstvaste mobiele PINautomaat aan Badhotel Scheveningen

Leenhouts (Horeca Ondernemers Academie) overhandigt snelle, lichte en veilige mobiele PINautomaat aan winnaar 'Mobiele Horeca PINautomaat Quiz' van CCV

Woensdag 16 mei om 14.00 uur zal Mike Muizebelt van Badhotel Scheveningen, winnaar van de 'Mobiele Horeca PINautomaat Quiz', zijn mobiele PINautomaat van CCV in ontvangst nemen. Het gaat hier om een EMV/CTAP gecertificeerde mobiele PINautomaat. Muizebelt is met deze PINautomaat volledig voorbereid op de toekomstige standaard.

CCV, marktleider op het gebied van elektronische betaalsystemen, heeft een online Mobiele Horeca PINautomaat Quiz georganiseerd. Deze quiz bestond uit drie rondes met vragen die betrekking hebben tot de horeca en heeft in totaal zes weken gelopen. Door deel te nemen aan het horecaspel van CCV maakten de deelnemers kans op de nieuwste mobiele PINautomaat; de Vx670 van CCV. Deze onlangs geĂŻntroduceerde mobiele PINautomaat is als enige in Nederland EMV/CTAP-gecertificeerd en daarom helemaal voorbereid op de toekomstige standaard: PINnen via een chip op de betaalpas in plaats van de huidige magneetstrip. De PINautomaat is bovendien uiterst klein, licht, veilig en snel. Waardoor deze automaat ideaal is voor gebruik in de horeca.

Wij nodigen u van harte uit om bij deze overhandiging aanwezig te zijn. Ook is het mogelijk om dan met CCV te spreken over het nieuwe portfolio met toekomstvaste EMV/CTAP-PINautomaten en de ontwikkelingen in het (inter)nationale elektronische betalingsverkeer.

Hieronder vindt u informatie over de plaats en locatie van de uitreiking:

Datum en tijd: Woensdag 16 mei om 14.00 uur Locatie: Badhotel Scheveningen, Gevers Deynootweg 15 in Scheveningen.

Wilt u bij deze gelegenheid aanwezig zijn, dan kunt u zich aanmelden bij:

Carolien Hoogerwaard
Text 100 Public Relations
Tel: 020-530 4346
E-mail: carolien.hoogerwaard@text100.nl