Technische Universiteit Delft

"ENERGIE VAN MORGEN, GA JIJ ERVOOR ZORGEN"

Dit is de naam van het symposium dat YKS-Delft (Young KIVI NIRIA Students Delft) op woensdag 16 mei aanstaande van 13.30 uur tot 18.00 uur organiseert in de Aula van de Technische Universiteit Delft. Prof Jacob Fokkema, rector magnificus van de TU Delft opent het symposium om 13.30 uur waarna de volgende sprekers het onderwerp energie van verschillende kanten zullen belichten: Prof. Dr. Wubbo Ockels zal spreken over Technische innovatie in duurzame energie Ir. Jan Heetebrij spreekt over Zonne-energie centrales Ir. Diederik Samsom over Politieke, economische en matschappelijke aspecten van duurzaam energiegebruik Het lezingengedeelte vindt plaats in het auditorium van de Aula en zal worden afgesloten met een zaaldiscussie onder leiding van Prof. Fokkema. Gedurende het symposium, dat gratis toegankelijk is voor belangstellenden, is het mogelijk om in de foyer verschillende innovatieve projecten te bezichtigen, om films te bekijken en om een kijkje te nemen bij stands van verschillende bedrijven en stichtingen. De dag wordt afgesloten met een borrel.

U kunt zich aanmelden via de website www.energievanmorgen.nl. Na aanmelding ontvangt u uitgebreide informatie over de locatie, het symposium, de sprekers, de onderwerpen van de lezingen en de zaaldiscussie. Voor meer informatie mailt u met info@energievanmorgen.nl

Het bestuur van YKS-Delft nodigt u van harte uit het symposium "energie van morgen, ga jij ervoor zorgen" te bezoeken en uw visie op dit belangrijke onderwerp te laten horen. Graag tot ziens op 16 mei.

Kirsten Duinker
Bureaumanager

KIVI NIRIA kamer TUDelft
T 015.27. 89016
F 015.27. 87087
E kiviniria@tudelft.nl
I www.kiviniria.nl

KIVI NIRIA kamer TUDelft
Sport & Cultuur, kmr 0.40
Mekelweg 8
2628 CD Delft

---


---- --