Gemeente Amersfoort

In het persbericht dat ik vorige week gestuurd heb over het tweede Vathorst Café is het adres waar het café wordt gehouden niet gemeld.

Bijgaand het persbericht opnieuw, nu met het adres erbij.

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 3 mei 2007

Nummer: 10

Cultuur en natuurboerderij centraal in Vathorst Café

HOOGLANDERVEEN - Vario Mundo onthult de eerste détails over de culturele manifestatie Kunstkavel die deze zomer gehouden wordt en toont een fotocompilatie van 'sneak preview 2026', het onlangs opgeleverde vitrageproject van kunstenaar Glen Goddijn voor de woningen van het Park van de Tijden. Daarnaast is er actuele informatie te krijgen over de natuurboerderij De Brinkhorst. Dat zijn de ingrediënten van het tweede Vathorst Café dat woensdag 16 mei gehouden wordt. Bezoekers (ook kinderen) zijn hartelijk welkom tussen 17.30 en 20.00 uur. Zij krijgen gratis een hapje en drankje aangeboden. Het Vathorst Café wordt muzikaal opgeluisterd door de muziek en zang van het Jazz Team.

De ontwikkelingen van natuurboerderij De Brinkhorst zijn in volle gang. Het is de bedoeling dat de bouw van de boerderij dit jaar start, zodat De Brinkhorst volgend jaar geopend kan worden. Tijdens het Vathorst Café op 16 mei zijn in elk geval de procesmanager Arja Nobel, medewerkers van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie en de Amerpoort aanwezig om belangstellenden de meest actuele informatie te geven.

Het Vathorst Café is een activiteit van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) en heeft als doel bewoners van Vathorst en Hooglanderveen in contact met elkaar en met de medewerkers van OBV te laten komen. Daarnaast zijn ook zij die in Vathorst aan het werk zijn of belangstelling voor de nieuwe wijk hebben, hartelijk welkom het café te bezoeken. Het Vathorst Café kan bovendien prima als gelegenheid dienen om bepaalde onderwerpen aan de orde te stellen die in de wijk spelen. Om er met medewerkers van OBV of medebewoners over te praten. Hoe meer bekend is wat er leeft, hoe meer daarop ingespeeld kan worden.

Het Vathorst Café vindt in 2007 viermaal plaats. Het derde en vierde café vindt plaats op respektievelijk woensdag 19 september en woensdag 19 december. Het Vathorst Café wordt gehouden in het I-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6a in Hooglanderveen.



Gemeente Amersfoort