Gemeente Coevorden


Commissie voor de Rechtsbescherming 16 mei

Op woensdag 16 mei aanstaande houdt de Kamer Grondgebonden Zaken van de Commissie voor de Rechtsbescherming een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting wordt gehouden in het gemeentehuis in Coevorden (ingang Gouverneurshuis) en begint om 19.30 uur.

Agenda

19.30 uur Bezwaarschrift tegen het niet tijdig nemen van een besluit op het verzoek van 13 november 2006 om handhavend op te treden tegen een aantal overtredingen van artikel 40 van de Woningwet. 20.00 uur Bezwaarschrift tegen het niet tijdig nemen van een besluit op het verzoek om handhavend op te treden tegen reclame-uitingen van het horecabedrijf aan de Witte Menweg 4b te Geesbrug.

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden.
Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, mevrouw I. Stavast, tel. 0524-598631.