Evangelische Omroep

Nr. 128

Hilversum, 7 mei 2007

Nieuw seizoen LOVEMATCH bezorgd vrijgezelle juffen en meesters de liefde van hun leven! Woensdag 16 mei, 17:58 uur, op Z@pp, Ned. 3

Op woensdag 16 mei begint alweer het vierde seizoen van LoveMatch. Leerlingen geven nog steeds massaal hun vrijgezelle juf of meester op voor het programma om hen heel gelukkig te maken in de liefde. In de eerste aflevering kun je zien hoe presentator Herman Wegter op ludieke wijze zes vrijgezelle juffen en meesters overvalt in hun klas met de vraag of ze mee willen doen aan LoveMatch. Zo'n verleidelijk aanbod kunnen ze natuurlijk niet weigeren... Nieuw dit seizoen is dat de leerlingen zelf actief gaan meezoeken naar leuke matches voor hun meester of juf. Kijk voor meer info op www.eo.nl/lovematch

Als de LoveMatch-limousine langzaam het schoolplein oprijdt, weten de leerlingen al genoeg: het is tijd voor LoveMatch! Samen met presentator Herman Wegter rijden de kinderen in de LoveMatch-limo door het hele land op zoek naar de ultieme match voor hun juf of meester. De leerlingen zijn behoorlijk kritisch; hun juf of meester verdient de beste, leukste, liefste, mooiste date van heel het land!

Dat LoveMatch succesvol is, blijkt uit de populariteit van het programma bij kinderen, maar ook aan de liefde die soms daadwerkelijk opbloeit! Zo is Juf Hanneke uit het vorige seizoen nog altijd zielsgelukkig met haar Gert-Jan. Haar leerlingen zagen in de studio al dat Gert-Jan de ideale match was voor de juf. En Hanneke is haar klas nog altijd dankbaar dat zij is opgegeven voor LoveMatch.

Ben je benieuwd welke juffen en meesters er meedoen aan dit vierde seizoen van LoveMatch? Kijk dan woensdag 16 mei om 17.58 uur naar LoveMatch op Z@pp, Nederland 3.

Ben je vrijgezel en na het zien van de uitzending zelf geĂŻnteresseerd in een van de juffen en meesters? Stuur dan een mail naar lovematch@eo.nl om je op te geven voor het programma.

Noot voor redactie,