Ingezonden persbericht


Persbericht

10 mei 2007

Bert Reinds spreekt over opvoeding

Bert Reinds spreekt tijdens hemelvaart van woensdag 16 mei tot en met zondag 20 mei over opvoeding met als thema 'Bouwen aan een gezonde toekomst'. Reinds is orthopedagoog en heeft zich gespecialiseerd in huwelijk, gezin en relaties. De bijbelstudies worden gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Op donderdag 17 mei komt de meidengroep X6 op dezelfde plek een fantastisch optreden verzorgen.

Bert Reinds spreekt graag over onderwerpen die met geloof en het dagelijks leven te maken hebben. Het thema 'Bouwen aan een gezonde toekomst' gaat hij uitbouwen in een aantal deelthema's. Donderdag behandelt hij 'Een huwelijk naar Gods plan', vrijdag 'Bouwstenen voor de opvoeding' en zaterdag 'seksualiteit in de opvoeding'. Op donderdag begint de bijbelstudie om 10.00 uur en vrijdag om 20.00 uur. Zaterdag spreekt Reinds om 10.15 uur. Iedereen is van harte welkom.

Deze zelfde week op donderdagavond om 20.00 uur geeft de meidengroep X6 een vet concert. Zij zijn derde geworden bij X-factor. Deze meiden kun je live horen zingen op De Betteld te Zelhem! De entreekosten zijn E 5.00, en kaarten zijn aan de deur te verkrijgbaar.

GeĂŻnteresseerde kunnen meer informatie over deze activiteiten of andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden lezen op www.betteld.nl.



Ingezonden persbericht