Gemeente Heerenveen


Home - Nieuws - 16 mei: Op de foto m...

16 mei: Op de foto met de EK- Bokaal?

Op woensdagmiddag 16 mei staat de UEFA EK onder 21-bokaal tentoongesteld in de raadszaal van het gemeentehuis van Heerenveen aan de Crackstraat 2. Van 14.00 tot 16.00 uur kan iedereen, jong of oud, op de foto met de EK-bokaal. Graag het verzoek zelf uw fototoestel meenemen. Uiteindelijk is dit een unieke kans om de troffee van dichtbij te bewonderen.

beker

21 mei: CUPTOUR LANGS ALLE SPEELSTEDEN
Op 21 mei maakt de EK-bokaal even een uitstapje met een tour langs alle speelsteden. Het is dan week 21, en op 21 mei is het nog 21 dagen voordat het UEFA EK onder de 21 in Nederland losbarst.Naast de start in Heerenveen maakt de EK-bokaal een tour in de Hummer van Radio 538 langs Groningen, Arnhem en Nijmegen waarbij 45 minuten per speelstad een promotieteam aanwezig is. Omstanders kunnen daarbij mee doen aan voetbalgerelateerde spellen. Mediapartner Radio 538 verzorgt aan het einde van de dag een uitzending met Frank de Boer en Harry Been in de studio van 538 bij Ruud de Wild. Tien maakt een reportage van deze cuptour, die een dag later, in de aanloop naar de oefenwedstrijd Nederland-Marokko wordt uitgezonden. U kunt bij deze lokale meet- en greet aanwezig te zijn. De start van de cuptour is maandag 21 mei van 09.00 - 09.45 uur op het plein voor de ingang van Sportstad Heerenveen.

2 juni t/m 20 juni: EK-bokaal onderdeel van tentoonstelling Museum Willem van Haren opent op 2 juni haar deuren voor een speciale tentoonstelling passend bij het UEFA EK onder 21 getiteld "Sport in Heerenveen". Ook de EK-bokaal zal onderdeel zijn van de tentoonstelling en te bekijken t/m 20 juni in Museum Willem van Haren in Heerenveen.