Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Rechercheonderzoek volop aan de gang in Katendrecht

Katendrecht is de afgelopen maanden opgeschrikt door een aantal ernstige geweldsincidenten. De politie doet er alles aan om bewoners weer een veilig gevoel te geven.

Aanhoudingen
Het rechercheonderzoek is nog volop aan de gang. De afgelopen maanden heeft dit geleid tot 10 aanhoudingen. Een aantal van deze personen wordt verdacht van betrokkenheid bij geweldsincidenten, anderen hadden goederen in hun bezit die tijdens genoemde geweldsincidenten zijn gestolen. Waarschijnlijk volgen er nog meer aanhoudingen.

Bekenden
Alle aangehouden verdachten zijn bekenden op Katendrecht. Ze verblijven er of komen regelmatig op bezoek. Verder blijkt dat er behoorlijk wat mensen zijn in de wijk die meer weten. Ze kennen bijvoorbeeld mogelijke daders, hebben gehoord wie ze zijn, of zijn getuige geweest van een incident.

Puzzelstukje
De politie vraagt dringend om deze informatie. Uw informatie kan namelijk net dat ene puzzelstukje zijn dat ontbreekt om een misdrijf op te lossen. Spreek ook de buurtagent, Cock van t Zelfde aan, of loop het politiebureau binnen (als u geen Nederlands spreekt, vraag dan iemand die kan vertalen om met u mee te gaan). U kunt verder bellen met het telefoonnummer 0900-8844, of met Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.