ASA Studenten Uitzendbureau opent 22ste vestiging

16.05.2007 / 09:10 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Asa studenten uitzendbureau

Asa studenten uitzendbureau

ASA Studenten Uitzendbureau opent 22ste vestiging
Vestiging Zwolle krijgt primeur nieuwe huisstijl

's Hertogenbosch, 16 mei 2007 - ASA Studenten Uitzendbureau opent vandaag om 16.30 uur in Zwolle de 22ste vestiging van haar landelijke netwerk. Deze vestiging heeft als primeur dat het de eerste vestiging is die geheel in de nieuwe huisstijl is ingericht en vormgegeven.

Bij ASA Studenten Uitzendbureau, het enige gespecialiseerde landelijke studentenuitzendbureau, is de afgelopen periode hard gewerkt aan het uitbreiden van het netwerk van zelfstandige vestigingen. Met de opening van de vestiging in Zwolle heeft ASA Studenten Uitzendbureau een landelijk dekkend netwerk van eigen vestigingen in elke studentenstad. Om de onderscheidende positie van ASA als grootste landelijke studenten uitzendbureau te onderstrepen is er een passende nieuwe huisstijl ontwikkeld die de komende periode in alle vestigingen zal worden doorgevoerd. ' Deze opening betekent in meerdere opzichten een mijlpaal voor ons. Met het huidige netwerk van vestigingen zijn we nu werkelijk in elke studentenstad aanwezig. Hierdoor zijn we in staat de lokale arbeidsmarktsituatie en de behoeften van de studenten goed op elkaar af te stemmen. Dit is van groot belang gezien de vergrijzing en de personeelstekorten bij bedrijven. Verder is dit ook de eerste vestiging die geheel in onze nieuwe huisstijl is ingericht. Onze eenentwintig overige vestigingen zullen in de komende maanden volgen', aldus Ronald Kardol, commercieel directeur ASA Studenten Uitzendbureau.

'Naast vestigingen in alle gevestigde studentensteden, werd het tijd om ook in een relatief nieuwe studentenstad als Zwolle een eigen vestiging te openen. Zwolle is de laatste jaren uitgegroeid tot een gezellige studentenstad met een omvangrijke studentenpopulatie en heeft met groei van de Hogeschool Windesheim een steeds belangrijkere regiofunctie gekregen voor Noordoost Nederland. Veel studenten komen dagelijks met de trein naar de stad. Net als in de overige steden, hebben we ook hier gekozen voor een centraal gelegen locatie. We zijn gevestigd aan de achterkant van het CS Zwolle en op de looproute van CS naar de Hogeschool Windesheim. Binnen de studentensteden zijn we nu voor elke student op loopafstand bereikbaar', vervolgt Kardol.

ASA Studenten Uitzendbureau is sinds 1968 actief op de Nederlandse markt als nichespeler in de uitzendbranche. Met zo'n 75.000 studenten in bestand, is ASA marktleider in het uitzenden van HBO en WO studenten. ASA heeft een landelijk netwerk van 22 vestigingen en is gevestigd op A-locaties in studentensteden. De ASA uitzendkracht kan worden beschreven als een slimme denker die doet, is hip en hecht veel waarde aan kwaliteit.