Ingezonden persbericht


Geldshop.nl introduceert
online autoverzekeringen

vergelijken en afsluiten is de trend

Na 3 jaar is Geldshop.nl weer terug op de online verzekeringsmarkt. Om te beginnen met autoverzekeringen. Geldshop.nl biedt vanaf heden de mogelijkheid om autoverzekeringen 24 uur per dag, 7 dagen per week te vergelijken en af te sluiten. De polissen worden tegen scherpe premies aangeboden en ondergebracht bij solide, gerenommeerde verzekeraars. De vergelijkingsmodule van Geldshop.nl biedt naast kenteken herkenning en het vergelijken op prijs, ook de mogelijkheid om met behulp van zogenaamde slimme icoontjes een quickscan van de voorwaarden te maken.

Vergelijken en afsluiten
"Vergelijken en afsluiten is de trend", aldus drs. Roger Theunissen, directeur van Geldshop.nl. "Daar waar consumenten voorheen slechts op zoek waren naar informatie, is men tegenwoordig ook bereid de verzekering online af te sluiten. Voorwaarde is natuurlijk wel dat men zich vertrouwd voelt op de website. Dus A-merken, direct persoonlijk contact via telefoon, chat en e-mail en een betrouwbare uitstraling zijn van groot belang.". Om die reden is Geldshop.nl, in tegenstelling tot andere bekende vergelijkingssites, volledig open over de namen van de verzekeraars in de premievergelijking. De consument kan precies zien welke verzekeraar tegen welke premie en voorwaarden een aanbieding doet. "We zijn hiermee de eerste in Nederland."

Jaarlijkse premiebewaking
Naast lage premies en uitstekende schadeservice, biedt Geldshop.nl ook een unieke service in de vorm van de jaarlijkse premiebewaking. Alle klanten ontvangen 3 maanden voor de premievervaldatum automatisch een nieuwe actuele premievergelijking zodat men ruim de tijd heeft om over te stappen naar een goedkopere aanbieder of een aanbieder met betere voorwaarden. De eventuele overstap wordt geheel geregeld door Geldshop.nl.

Het assortiment van de verzekeringsafdeling van Geldshop.nl wordt dit jaar nog fors uitgebreid, zowel met andere verzekeringsprodukten als met aanbieders.

Geldshop.nl wil als grootste online bemiddelaar geldzaken verantwoord en transparant maken. Met behoud van kwaliteit en snelheid en op een verfrissende, plezierige en hulpvaardige wijze. Geldshop.nl heeft al 200.000 klanten en werd voor de Thuiswinkel Awards onlangs nog genomineerd als beste vergelijkingssite.