Ingezonden persbericht


PERSBERICHT VOOR ONMIDDELLIJKE VERSPREIDING

ASSISTENTIESPECIALIST IMA BENELUX OPENT NIEUWE VESTIGING

IN MAASTRICHT

Luik, België - 16 mei 2007
Om haar Nederlandse kliënteel nog beter van dienst te zijn, opende bijstandsverlener IMA Benelux onlangs een nieuwe vestiging in Maastricht. Met haar aanwezigheid op de Nederlandse markt komt de bijstandspecialist tegemoet aan een duidelijke behoefte van haar Nederlandse klanten. Vanuit Maastricht zal IMA Benelux dezelfde hoge kwaliteitsstandaard op het vlak van haar dienstverlening hanteren en haar klanten een betere ondersteuning kunnen bieden.

Op aangeven van haar Nederlandse klanten opende bijstandsverlener IMA (Inter Mutuelles Assistance) recentelijk een kantoor in Maastricht. De Nederlandse klanten, die voorheen rechtstreeks met het Benelux-kantoor in het Belgische Luik werkten, vonden het belangrijk dat ze hun dienstverlener fysisch konden treffen op de Nederlandse markt.

Voor Henri van de Kraats, Algemeen Directeur van IMA Benelux, was de beslissing om een kantoor in Nederland te openen, snel genomen. "De verwachtingen en behoeften van onze klanten staan bij IMA steeds voorop. Wanneer wij een signaal opvangen voor een meer uitgesproken aanwezigheid op de markt, nemen wij - vanuit onze bezorgdheid om onze klanten een topservice aan te bieden - onmiddellijk de nodige stappen. Vanuit Maastricht zullen wij overigens de kwaliteitsservice aanbieden zoals onze klanten ze kennen van IMA," aldus van de Kraats.

IMA Benelux verleent assistentiediensten aan onder meer Peugeot Nederland. Het nieuwe kantoor van IMA Benelux in Maastricht is inmiddels vol in bedrijf en is te vinden op volgend adres: IMA Benelux NV - MECC Office Building - Gaetano Martinolaan, 95 - NL-6229 GS Maastricht Postbus 1637 - NL-6201 BP Maastricht.



Ingezonden persbericht