Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ab Ovo stelt Eric Schep aan als business consultant

Capelle a/d IJssel, 16 mei 2007 --- Bij IT-dienstverlener Ab Ovo is Eric Schep in dienst getreden als business consultant. Schep gaat zich in deze functie in het bijzonder richten op implementaties van complexe planning- en optimalisatiesoftware.

Eric Schep (42) is afkomstig van Magion waar hij 13 jaar heeft gewerkt. In deze periode is Schep op detacheringbasis voor verschillende organisaties in de olie- en gasindustrie en de (lokale) overheid werkzaam geweest. Eerst in de rol van ontwerper/programmeur, later als projectmanager van diverse procesautomatiseringsprojecten.

Door zijn IT-achtergrond en brede ervaring op het gebied van automatiseringsprojecten is Schep breed inzetbaar. "Wij zijn overtuigd dat Eric's kennis en ervaring precies is wat we nodig hebben om ons team te versterken", aldus Ronald Zant, algemeen directeur van Ab Ovo.

Over Ab Ovo

Ab Ovo is een snel groeiende en onafhankelijke ICT-dienstverlener met krachtige proposities dankzij een combinatie van kennis van ICT, managementervaring en kennis van bedrijfsprocessen. Al jaren is de onderneming een belangrijke leverancier van adviesdiensten, projectmanagement, interim management en specifieke ICT-oplossingen in de sectoren: transport en logistiek, financiën, industrie en overheid. De ICT-dienstverlener ontleent haar naam aan de Latijnse uitdrukking 'Ab ovo usque ad mala' die de Romeinen gebruikten om aan te geven dat de maaltijd - van het voorafje (ei) tot het nagerecht (appel) - compleet was. Dat is wat Ab Ovo nastreeft - vanaf het begin bij projecten betrokken zijn en deze tot een goed einde brengen. Niet voor niets voert de onderneming als motto het ambitieuze adagium "Bij ons lukt het wèl". Tot de klanten behoren bedrijven en overheden zoals bijvoorbeeld KLM, Schiphol, Ministerie van VROM, Ministerie van BZK, Achmea, Hogeschool INHOLLAND en enkele Europese spoorwegmaatschappijen. Zie voor meer informatie www.ab-ovo.com.

Voor meer informatie en een hoge resolutie foto, neem contact op met:

Ab Ovo Nederland

Martijn Laan

T: +31 (0)6 52 690 079

E: martijn.laan@ab-ovo.com

Lubbers & de Jong

Anke van Heerebeek

T: +31 (0)20 421 05 65

E: anke@l-dj.nl