Gemeente Weert

16 mei 2007

INFORMATIE VOOR SPOORBOEKJES SPORT GEZOCHT

De gemeente Weert vindt het belangrijk dat jeugd op jonge leeftijd kennismaakt met veel takken van sport, om daarmee de jongeren beter een sportkeuze te kunnen laten maken. Daarom geeft de gemeente Weert ook komend schooljaar het "Spoorboekje Sport voor basisscholieren" uit. Dit boekje is bedoeld om basisschoolleerlingen wegwijs te maken in het aanbod van sportmogelijkheden in de gemeente Weert. Naast een boekje voor leerlingen van de basisschool, wil de gemeente ook een boekje uitgeven voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Verenigingen die willen worden opgenomen in de boekjes wordt verzocht zich te melden.

De tekst van het huidige boekje is na te lezen op www.weert.nl (projecten > spoorboekje sport). Het Spoorboekje Sport is tevens voor sportverenigingen een goedkope en makkelijke manier om extra promotie te maken.

Nieuw schooljaar
De gemeente Weert is bezig met de samenstelling van de nieuwe boekjes voor scholieren van basisschool en voortgezet onderwijs en inventariseert daarvoor of er nog nieuwe aanbieders zijn die opgenomen willen worden in het spoorboekje 2007/2008. De informatie van deze boekjes wordt rond augustus gepubliceerd op de website van de gemeente en andere instellingen. Ook worden na de zomervakantie spoorboekjes voor het basisonderwijs uitgereikt aan alle leerlingen van groep 6 van de basisscholen in Weert. Als verenigingen willen worden opgenomen in de nieuwe spoorboekjes kan men contact opnemen met Joyce v.d. Broek, tel. (0495) 575 446 of j.vanden.broek@weert.nl.

2007.111 FS


---- --