Ingezonden persbericht


IT Job Board lanceert SAP-vacaturewebsites in Nederland

Markt voor SAP-specialisten transparanter voor kandidaten én opdrachtgevers

Amsterdam, 16 mei 2007 - Exclusief voor SAP-specialisten lanceert IT Job Board een speciale vacature site: www.sapjobboard.nl. SAP-specialisten in Nederland hoeven hierdoor niet meer te zoeken naar een speld in een hooiberg om een passende functie te vinden. Op de nieuwe website van IT Job Board vinden ze meteen interessante banen op hun vakgebied. Ook voor opdrachtgevers is de site een uitkomst. Zij bereiken hiermee direct SAP-specialisten.

Specialisatie is de grote kracht van IT Job Board. In tegenstelling tot andere grote banenwebsites is de organisatie al jaren gespecialiseerd op ICT-gebied. Met de lancering van de websites voor SAP-vacatures diept IT Job Board deze specialisatie verder uit. Door de vacaturewebsites per land een specifieke opzet en invulling te geven, stemt IT Job Board zijn dienstverlening optimaal af op lokale gewoonten en gebruiken.

"Er is momenteel sprake van een groot tekort aan gekwalificeerde en ervaren ICT-professionals", zegt Ray Duggins, Managing Director bij IT Job Board. "Hierdoor is het aanbod van ICT-vacatures enorm. Met onze nieuwe websites kunnen SAP-specialisten zeer gericht zoeken in dit grote aanbod. Bovendien maken de websites de markt ook een stuk inzichtelijker voor opdrachtgevers."

Over IT Job Board
IT Job Board is sinds april 2005 actief en maakt onderdeel uit van het Job Board Enterprises-netwerk. Achterliggende gedachte is dat het internet het belangrijkste kanaal is voor werving in de IT-sector. Momenteel is www.ITJobBoard.nl een van de meest gebruikte wervingssites voor IT-personeel in Nederland en Europa. Online technologie maakt het mogelijk om gericht kandidaten te selecteren uit de database van 53.000 IT-professionals. Bedrijven kunnen zoeken op vaardigheden, regio of ervaring. Daarnaast biedt IT Job Board werkgevers diensten zoals vacatureplaatsing, een speciale werkgeversectie, e-mailcampagnes en advies op het gebied van advertentieteksten. Klanten van IT Job Board in Nederland zijn onder andere LogicaCMG, Atos Origin, Orange, Compuware, Dell, Getronics Pink Roccade, Meeus, DHL en Tridion.