Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Utrecht, 15 mei 2007

VERRASSINGSREIS VAN SWINGBO GEHEEL VERNIEUWD

Op de geheel vernieuwde website www.swingbo.nl maakt de reiziger zes keuzes. Vervolgens verschijnen er verschillende verrassende trips op het scherm. De bestemming blijft vooraf altijd geheim. De reizigers ontvangen hints en teasers per post, die allemaal in het handige boekje passen dat meegestuurd wordt. Kort voor vertrek valt de envelop op de mat met daarin de onthulling van de reis. Je gaat naar. In de verrassingsenvelop zitten tevens de beste tips voor activiteiten, restaurants, winkels en bezienswaardigheden op je surprise bestemming. Op de nieuwe website is Swingbo erin geslaagd om meer direct boekbare surprise trips op te nemen, tegen een scherp tarief. Je boekt nu al een surprise weekend vanaf E 55,- p.p.

Reisprofiel samenstellen
Het is ook nog steeds mogelijk om een uitgebreid reisprofiel samen te stellen. Op basis van dit reisprofiel stelt Swingbo een reis op maat samen uit het uitgebreide reizen portfolio. Deze surprise special is bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden, zoals honeymoons, love weekends en een weekend weg met een groep vriendinnen. Spannende voorpret, verrassende bestemmingen, bijzondere accommodaties en leuke verrassingen maken de surprise reis tot een ware beleving. Een surprise reis van Swingbo is zonder meer de meest onverwachte manier om een vakantie of reis te beleven!

Succes met surprise reizen
Inmiddels is Swingbo al meer dan 5 jaar zeer succesvol met het concept van de surprise reizen en events. Op de nieuwe website is veel achtergrond informatie opgenomen over het ontstaan van dit innovatieve bedrijf. Swingbo verrast jou, je vrienden of je bedrijf! Expect the unexpected.



Ingezonden persbericht