Easynet breidt samenwerking met Level 3 in Europa uit

16.05.2007 / 20:16 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Level 3 communications, inc.

Level 3 communications, inc.

Easynet breidt samenwerking met Level 3 in Europa uit

LONDEN, May 16 /PRNewswire/ --


- Level 3 treedt op als belangrijkste leverancier van strategische netwerken; de levering van fundamentele oplossingen in 15 locaties in Europa

Level 3 Communications' European Markets Group kondigde vandaag aan dat het zijn samenwerking met Easynet, een internationaal beheerde onderneming die gespecialiseerd is in hosting en netwerken, uitbreidt. Level 3 zal fungeren als de onderliggende leverancier van bandbreedte voor Easynet's infrastructurele oplossingen voor ondernemingen in Europa. De uitgebreide samenwerking positioneert Level 3 als een belangrijke strategische netwerkpartner voor Easynet, dat onderdeel is van de British Sky Broadcasting (BSkyB) groep.

Volgens de condities van dit meerjaren samenwerkingsverband zal Level 3 zowel 10GigE en 1GigE LAN PHY aanbieden voor interstedelijke en interhoofdstedelijke golflengtes, als onderdeel van Easynet's verplichting om uitstekend beheerde oplossingen aan te bieden aan zijn internationale business klanten. De verbeterde Level 3 netwerkoplossing vervangt het STM-4 netwerk, dat sinds 2003 bestond.

"De manier waarop wij met partners werken onderscheidt Easynet van anderen", aldus David Rowe, chief executive officer van Easynet. "Level 3 begrijpt onze belangrijkste business besturingsprogramma's en kan ons betrouwbare, toepasbare fundamentele oplossingen bieden, die onze toewijding om een uitstekende ervaring aan klanten aan te bieden, ondersteunt. Wij werken al een aantal jaren met veel plezier met Level 3 samen en geloven dat Level 3 het netwerk heeft, de service portfolio en de expertise om ons te helpen onze klanten hun strategische business doelen te doen bereiken."

"Wij zijn bijzonder verheugd onze samenwerking met Easynet uit te breiden, waardoor zij kunnen blijven groeien op de belangrijkste markten", aldus Brady Rafuse, president en chief executive officer van Level 3 European Markets. "Het netwerk van Level 3 is specifiek ontworpen om bedrijven als Easynet te ondersteunen en in staat om in te spelen op de toenemende vraag naar groeiende capaciteit en toegenomen globale reikwijdte die hun klantenbestand kunnen ondersteunen. Deze overeenkomst onderstreept de kracht en de kwaliteit van ons netwerk en onze service in Europa."

Met zijn 10GigE LAN PHY, die betrouwbare Ethernet diensten van begin tot eind biedt, stelt Level 3 klanten in staat om bekende Ethernet technologie op een kosteneffectieve manier samen te laten gaan en om grote IP structuren op te zetten. Deze service is op het merendeel van Level 3's glasvezelnetwerk in Europa en de Verenigde Staten beschikbaar, inclusief extensies naar de belangrijkste hoofdsteden.

Level 3 blijft in zijn netwerk investeren en met één van 's werelds grootste Internet structuren is de onderneming in staat om betrouwbare bandbreedte met een hoge capaciteit te leveren om aan de groeiende vraag van klanten voor internetverkeer te voldoen. Level 3 biedt aansluitingen aan in meer dan 175 van de belangrijkste markten in Europa en Noord-Amerika, met hoofdstedelijke netwerken in 125 steden. Het veelomvattende programma van de netwerk service van Level 3 levert de bouwstenen voor de service aanbiedingen van zijn klanten. Level 3 heeft de verscheidenheid, het prestatievermogen en de service portfolio om inhoudelijke oplossingen te leveren aan de zich steeds verder ontwikkelende netwerkbehoeftes van haar klanten.

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications (Nasdaq: LVLT) is een internationale onderneming, die één van 's werelds grootste Internet netwerken beheert. Level 3 is de belangrijkste Internet aanbieder voor miljoenen breedband-abonnees. De onderneming levert allesomvattende service via zijn glasvezel breedband netwerk, inclusief Internet Protocol (IP), breedband transport en infrastructurele service, colocation (plaatsing van apparatuur in het datacenter van level 3), stem service en "voice-over" IP service. Deze diensten leveren de bouwstenen die de klanten van Level 3 in staat stellen aan de groeiende behoefte aan geavanceerde communicatie oplossingen te voldoen. De website van de onderneming is: www.Level3.com.

"Level 3 Communications," "Level 3" en het Level 3 Communications logo zijn geregistreerde handelsmerken van Level 3 Communications, LLC. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Elk ander genoemd product en genoemde bedrijfsnaam kunnen handelsmerken van hun respectievelijk eigenaars zijn. Level 3 diensten worden geleverd door dochterondernemingen, waarvan Level 3 Communications, Inc. volledig eigenaar is.

Op de toekomst gerichte verklaring

Sommige van de in dit persbericht gedane verklaringen zijn op de toekomst gericht. Deze op de toekomst gerichte verklaringen zijn geen garantie en zijn onderhevig aan onzekerheden en ander factoren, waarvan velen buiten onze controle vallen. De werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de verwachtingen in de op de toekomst gerichte verklaringen. De belangrijkste factoren die ons zouden kunnen afhouden de door ons genoemde doelen te bereiken omvatten (maar zijn hiertoe niet beperkt): succesvolle geïntegreerde acquisitie; het toenemen van verkeer op ons netwerk; de verdediging van ons intellectuele eigendom en eigendomsrechten; de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten dat aan de behoefte van klanten voldoet en acceptabele marges genereert; het succesvol commercieel testen van nieuwe technologische en informatie systemen die nieuwe producten en diensten ondersteunen; het vermogen om personeel van hoge kwaliteit aan te trekken en te behouden; en het vermogen om aan alle voorwaarden en condities van onze verplichtingen te voldoen. Verdere bijzonderheden m.b.t. deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in het door Level 3 bij de Securities and Exchange Commission ingediende documenten. Wat de verklaringen in dit persbericht betreft, moeten deze belangrijke factoren in ogenschouw worden genomen.

Website: www.level3.com

Contact:

Media, Hannah Britt, +44-207-954-2128, of Jennifer Daumler, +1-720-888-3356, of Investors, Robin Grey, +1-720-888-2518, of Valerie Finberg, +1-720-888-2501, allen van Level 3; NewsCom: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990721/LVLTLOGO, PRN Foto Desk, photodesk@prnewswire.com