SJP nomineert 43 cases voor een Magneet


AMSTERDAM, 20070322 -- De jury van de Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie heeft 20 maart 2007 de 43 nominaties bekend gemaakt. De jury heeft de 43 kanshebbers op een Magneet gekozen uit 170 ingezonden cases. Tijdens de uitreiking op 16 mei in de DeFabrique in Utrecht worden de winnaars bekend gemaakt.

Nominaties
Een overzicht van de 43 nominaties vindt u in het pdf-document. SJP-Juryvoorzitter Thecla Schaeffer over de genomineerde cases: " Er zaten dit jaar een aantal echte uitschieters tussen waarover de hele jury unaniem lovend was. De overheid was goed vertegenwoordigd en dit is duidelijk een adverteerder die ruimte biedt aan creativiteit. Opvallende afwezigen onder de inzendingen waren de grote, commerciële werkgevers, zoals Albert Heijn, Achmea of ABN AMRO."

Beschrijving categorieën
De negen algemene categorieën waarin de genomineerden kans maken op een Magneet zijn onderverdeeld in verschillende subcategorieën. De algemene categorieën zijn Print, Commercials, Buitenreclame, Interactieve media, Below-the-line, Evenementen, acties & beurzen, Geïntegreerde en multimediale campagnes, Smart/Out-of-the-box en Doelgroepcommunicatie. Tenslotte kon men nog apart inzenden voor de categorie Deelbekroningen.

Uitreiking
De uitreiking van de Magneten vindt plaats op 16 mei 2007 in DeFabrique (Utrecht). Kaarten voor de uitreiking zijn te bestellen via de website www.sjp.nl. De dag wordt compleet gemaakt met het seminar 'Workout. Get in Shape For Tomorrow's Work'. Dit seminar wordt georganiseerd door de VEA Vakgroep Arbeidsmarktcommunicatie en vindt plaats voorafgaand aan de Magneetuitreiking.





VEA