Ingezonden persbericht


Persbericht

21 april 2007

Meidengroep X6 geeft Concert in Zelhem

De meidengroep X6 die met het televisieprogramma X-factor op de derde plaats eindigde geeft op donderdag 17 mei (hemelvaartsdag) op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld een concert. Om 20.00 uur treden ze daar op onder begeleiding van de band InSalvation en zingen nummers als 'My loving', 'Shout' en 'Man in the Mirror'. Het concert valt samen met de EO Wervelweek waar honderden jongeren aan deelnemen en die op hetzelfde park plaatsvindt.

De zes meiden Sanne, Roos, Loïs, Amber, Daniëlle en Ryanne leerden elkaar op jonge leeftijd in de kerk kennen. Daar zitten zij samen op de dansgroep en zijn actief in de jeugdband. Al snel blijkt dat de vriendinnen allemaal een passie voor muziek hebben en ook voor de bühne. De meiden beklimmen meerdere keren het podium van hun kerk en zingen zij zo nu en dan op een bruiloft, partij of talentenshow. Door het programma X-Factor zijn ze in heel Nederland bekend geworden.

X6 wordt begeleid door InSalvation. Dit is een jonge praiserockband die bestaat uit enthousiaste en talentvolle muzikanten uit alle delen van Nederland. Ze gaan helemaal voor hun muzikale passie die onlosmakelijk is verbonden met hun passie voor Jezus.

Het concert vindt plaats tijdens de EO Wervelweek. Dit is een tienerconferentie waar honderden jongeren op afkomen. Ze gaan samen God aanbidden, genieten van spetterende samenkomsten, een coole band en de organisatie heeft een aantal enthousiaste sprekers uitgenodigd.

De kosten voor het concert op De Betteld zijn E 5.00 en de kaarten kunnen aan de deur worden gekocht. De deelnemers aan de EO Wervelweek hoeven geen entree te betalen. Iedereen is van harte welkom.

Meer informatie over dit concert en andere activiteiten die op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem plaatsvinden, zijn te vinden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook meer informatie vinden over de EO Wervelweek.