Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'KIDS DANSEN MET STERREN': ELIZE EN TOPSTARS OP 17 MEI IN SPEELLAND BEEKSE BERGEN

Muzikale Hemelvaartsdag in Speelland Beekse Bergen

Hilvarenbeek, dinsdag 8 mei 2007 - Speelland Beekse Bergen organiseert op donderdag 17 mei het muziekfestival 'Kids dansen met Sterren'. Na het veelbekeken tv-programma 'Dancing with the stars', staan op Hemelvaartsdag de kinderen in de schijnwerpers. In het speel- en strandparadijs kunnen zij onder andere meedansen op de hits van jongensband Topstars en zangeres en Jetix-presentatrice EliZe.

Wat sterren op het ijs en in de danszaal laten zien, kunnen kinderen op donderdag 17 mei in Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Tijdens het muziekevenement 'Kids dansen met Sterren' kunnen kinderen meezingen met de hits die worden gezongen door onder andere Topstars. Piet Piraat heeft zijn geplande show vanwege een televisie-optreden moeten verzetten. De piraat laat zich vervangen door EliZe. Deze populaire zangeres is bekend van de hits 'Automatic' en 'Into your system' en presenteert sinds enige tijd ook de 'Kids Top 20' op kinderzender Jetix. Bij de entree van het park zorgt een fotograaf ervoor dat de bezoekers als popsterren worden gefotografeerd. Deze 'sterrenfoto' is na afloop van het evenement terug te vinden op www.speelland.nl. Ook is er een Walk of Fame en kunnen kinderen deelnemen aan een spannende Sterrenquiz.

Kans op Meet & Greet

Een kaartje voor het vrolijke muziekspektakel kost in de voorverkoop - welke loopt tot en met zondag 13 mei - E 4,95 waarbij er kans is op een Meet & Greet met één van de artiesten. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa, men betaalt dan de reguliere toegangsprijs voor Speelland Beekse Bergen (E 6,50 per persoon). Het park is op Hemelvaartsdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het vrolijke muziekfestival gaat van start om 11.00 uur. Gedurende het evenement zijn alle (water)attracties alsook het speelstrand geopend. Door het vervallen van zijn optreden op donderdag 17 mei, zal Piet Piraat tijdens de Piratendag op zaterdag 30 juni alsnog een optreden verzorgen in Speelland Beekse Bergen. Reeds gekochte kaarten voor 17 mei zijn óók op zaterdag 30 juni geldig. Meer informatie is te vinden op www.speelland.nl.
---