Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Een Wellness Buitenhuis: Wellness in eigen tweede huis

Ommen, 8 mei 2006 --- Een Finse sauna is onlosmakelijk verbonden met een bos berketakken. Het slaan met de 'vihta' op de huid stimuleert de bloedsomloop en geeft een tintelend gevoel. De Finnen gaan gemiddeld één keer per week naar de sauna om de werkweek letterlijk van zich af te schudden en het lichaam te reinigen voor de rustdag. Voor een echte Finse sauna hoeft men niet meer af te reizen naar Finland of een nabijgelegen saunacentrum te bezoeken. De Wellness Buitenhuizen die vanaf deze zomer op Landgoed De Lindenbergh worden gebouwd hebben namelijk een echte Finse sauna, en bovendien een whirlpool en een zonnebank.

Landgoed De Lindenbergh; een toplocatie
Het Landgoed De Lindenbergh biedt rust en veelzijdigheid. De volgende faciliteiten worden of zijn gerealiseerd: een overdekt zwembad, een all-weather tennisbaan en een speel- en zwemvijver met zandstrand. Verder een speeltuin, een restaurant en een snackbar. Vanuit Landgoed De Lindenbergh kan men het gezellige Ommen in lopen, genieten van de uitgebreide fiets- en wandelroutes in het Overijsselse Vechtdal of golfen op de op steenworp afstand gelegen schitterende 18 holes golfbaan.

Open Huis op Landgoed De Lindenbergh in Ommen
Van 17 tot en met 20 mei en 26 tot en met 28 mei (van 11.00 uur tot 15.00 uur) organiseert projectontwikkelaar Hakinejo Vastgoed een Open Huis op Landgoed de Lindenbergh in Ommen. Geïnteresseerden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met een compleet ingerichte modelwoning van de buitenhuizen die Hakinejo Vastgoed realiseert.

2 type luxe buitenhuizen
Op Landgoed de Lindenbergh realiseert Hakinejo Vastgoed 2 type buitenhuizen. De nieuw te bouwen ­ rietgedekte - Wellness Buitenhuizen (vanaf ¤ 229.500 v.o.n. ex. BTW) en de per direct beschikbare Vecht Buitenhuizen (vanaf ¤ 175.950 k.k. ex. BTW.) Recreëren of waardevol beleggen
De buitenhuizen bieden een uitstekend rendement, een rendement van 11 % per jaar is mogelijk.

Over Hakinejo Vastgoed
Hakinejo Vastgoed BV uit Almere is al vele jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van recreatievastgoed in binnen- en buitenland. De nieuwste nieuwbouwprojecten van Hakinejo Vastgoed zijn Landgoed De Lindenbergh in Ommen en Washington Gardens in Aruba. Hakinejo Vastgoed begeleidt (potentiële) kopers vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de nieuwe luxe recreatiewoning en is gespecialiseerd in alle aspecten die hiermee verband houden.

www.luxerecreatiewoningen.nl


---

Voor meer informatie en beeldmateriaal:

CKMP, marketing en communicatie van recreatievastgoed Cora Kreikamp
T 06-48792495
E info@corakreikamp.nl