Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wipneus & Pim als surprise in De Troubadour

Wipneus & Pim zijn op Hemelvaartdag 's middags met hun huidige show in de grote OMA-tent op het Stephanusplein en omdat ze er toch zijn hebben ze De Troubadour gevraagd 's avonds hun nieuwe show te mogen testen. Vandaar donderdag 17 mei aanstaande live surprisespektakel in de Troubadour.... Wipneus & Pim in: 'TOPPOP Disco Bingo'.

Naast de gewone show van Wipneus en Pim hebben de onverzadigbare kabouterdeejays opnieuw een nieuwe show aan hun arsenaal toegevoegd: Toppop Disco Bingo, een hilarische muzikale spelshow waarin het aloude Bingo wordt gespeeld aan de hand van unieke beelden uit het archief van Nederlands beroemdste muziekprogramma Avro`s Toppop. Jarenlang het domein van Ad Visser en Penny de Jager en binnenkort weer op tv. Deze nieuwe show van dj`s Wipneus en Pim is de ultieme beleving voor alle retro-rakkers. Voor het eerst alle hits uit de jaren 70 en 80 in beeld èn geluid. Alle deelnemers maken kans op geweldige prijzen maar raak je tijdens het dansen en zingen de kluts kwijt dan volgt er na de Foute Bingo een karaoke! Dj`s Wipneus en Pim, het Toppop beeldarchief en Bingo , leuker kunnen we het niet maken.

Een splinternieuwe show dus, voor het eerst in Hardenberg! En...entree gratis! Aanvang party 21.00 uur. Meer informatie lees je op de website www.poppodium.nl.

Einde Persbericht