Politie Limburg-Noord

Drie tips na uitzending De Gouden Tip op 15 en 16 mei 2007
Datum: 17-05-2007
Tijd bericht: 09:24
Plaats: Venlo/Maastricht
De laatste uitzending van dit seizoen van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie op dinsdag 15 en woensdag 16 mei heeft tot nu toe drie tips opgeleverd.

De straatroven in Beek, waarbij twee jongens na een avondje stappen van o.a. hun fiets beroofd werden, heeft twee reacties opgeleverd. Deze informatie wordt nu verder bekeken en onderzocht.

In het onderzoek naar de diefstal van de bestelbus Heerlen deed de politie een oproep aan de vrouw die kort na de diefstal met de chauffeur van de bestelbus heeft staan praten. Deze getuige heeft zich inmiddels gemeld.

In de overige zaken, de bewakingsbeelden uit Venlo en Susteren, de overval op de bedrijfswoning in Born en de teruggevonden goederen in Sittard en Kerkrade zijn vooralsnog geen reacties ontvangen.

Alle zaken staan met de getoonde foto's op website www.degoudentip.tv. Ook zijn de zaken daar in beeld en geluid te downloaden. Mensen die nog informatie willen doorgeven kunnen dat via telefoonnummer 0900 - 88 44 (lokaal tarief).