Studenten veroveren Rotterdam met 'shock and awe' tactiek

17.05.2007 / 10:47 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Connexxion

Connexxion

Jonge studenten veroveren Rotterdam met 'shock and awe' tactiek

Rotterdam - Inwoners van Rotterdam wisten niet wat ze meemaakten gisteravond. Een modeshow vanuit een bus, vergezeld van een luidruchtige brassband, vuurspuwers en acrobaten. En voordat je het wist, waren ze weer weg. Een korte omschrijving van de modeshow die vervoersmaatschappij Connexxion samen met de Willem de Kooning Academie had bedacht en gisteravond ten uitvoer bracht.

Het begin op de Witte de Withstraat was overdonderend. Vanuit het niets stond de straat vol met muzikanten, modellen en andere opvallende figuren. In no-time stond de omgeving vol met voorbijgangers die geĂŻnteresseerd bleven staan kijken hoe de modellen vanuit een gelede Connexxionbus hun modeshop liepen. Dit ritueel zou zich nog herhalen op de andere halte plaatsen waar de studenten hun 'shock and awe' tactiek toepasten.

De modeshow was door Connexxion en de WKA bedacht om jong talent een platform te bieden. Het enthousiasme van de deelnemers en de vele positieve reacties maakten het tot een bijzondere en geslaagde avond voor iedereen.

////////////////////////
Informatie voor de pers:

Op de site connexxionmodeshow.bwintech.nl zijn rechtenvrije videobeelden te downloaden van deze spectaculaire gebeurtenis.

Voor meer informatie over deze actie kunt u bellen met Bart Kuijpers 06 14 63 63 51