Binck weer de beste internetbroker

17.05.2007 / 11:13 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Beurs.nl

Beurs.nl

ARNHEM donderdag 17 mei 2007 Internetbroker Binck is wederom gekozen door haar klanten als beste internetbroker. De bank kreeg van haar klanten een dikke voldoende op de voet gevolgd door Alex en Interactive Brokers (Todaysbrokers). Dat blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek over beleggen via internet dat voor het 6e opeenvolgende jaar is gehouden onder bezoekers van de website BEURS.NL in samenwerking met Brokerwijzer.nl Beste grootbank dit jaar is SNS Bank.

Na 6 jaar zien we nog steeds dat Binck en Alex de markt dicteren. Ze steken met kop en schouders boven de rest uit zegt onderzoeker Edwin Rijkaart. Ook de buitenlandse broker Interactive doet het goed met een 3e plaats. Interactive wordt in Nederland vertegenwoordigd door Todaysbrokers.

Sterkste stijger is dit jaar de SNS Bank. De SNS is tevens de beste grootbank in het onderzoek van 2007. Door de stijging van SNS zakken de ABN AMRO bank en de Rabobank een plaatsje. ABN AMRO was goed op weg met haar nieuwe product Tradebox. Maar de bank krijgt minder punten dan vorig jaar. Klanten ergeren zich met name aan regelmatige storingen. Helemaal onderaan zien we de Postbank en de ING. De 2 financiële instellingen scoren laag maar geen onvoldoende. Het gehele onderzoek is na te lezen op www.brokerwijzer.nl

Over het onderzoek
BEURS.NL is opgericht in 1999 en is onderdeel van BOOM BV. Sinds 2002 organiseert BEURS.NL een klanttevredenheidsonderzoek onder haar bezoekers over internet brokers. Sinds 2006 worden deze onderzoeken uitgevoerd in samenwerking met brokerwijzer.nl Het gehele onderzoek is na te lezen op www.brokerwijzer.nl In totaal deden 1484 beleggers mee aan het onderzoek.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Rijkaart via 026-3513830 of via brokerwijzer@beurs.nl

Over BOOM B.V.
BOOM B.V. is uitgever van een aantal internet titels waaronder BEURS.NL, QuoteWeb.com, Buienradar.nl, Meteox.com en GVN.nl