Politie Limburg-Zuid

Datum donderdag 17 mei 2007

Brunssum: Derde slachtoffer van aanrijding Nieuwenhagenerweg geïdentificeerd

De identiteit van het derde slachtoffer van de dodelijke aanrijding van 11 mei op de N299 in Brunssum, is bekend.

Het slachtoffer is een 27-jarige vrouw van Keniaanse afkomst, die woonachtig was in Sittard. Zij bevond zich ten tijde van het ongeval in de groene Opel Vectra, samen met een 40-jarige man uit Sittard, die afgelopen zondag geïdentificeerd kon worden. De familie van het slachtoffer is inmiddels in kennis gesteld.

Eijsden: Dronken bestuurder stuurt hond op andere weggebruiker af

Woensdagavond reed er rond 18:30 uur een groene auto slingerend en abrupt wisselend van rijstrook over de A2 richting Eijsden. Hierdoor moesten medeweggebruikers hun best doen om aanrijdingen te voorkomen. Toen een andere bestuurder de groene auto inhaalde en hem op zijn rijgedrag wees, reageerde de 43-jarige verdachte nogal agressief.

Dichtbij de afslag van Eijsden werden beide auto's aan de kant gezet en werd er heen en weer geduwd. Vervolgens haalde de bestuurder van de groene auto een hond uit zijn auto en stuurde deze op de medeweggebruiker af. Deze werd gebeten door de hond en bedreigd door de verdachte. Tegen de 43 -jarige verdachte uit Maastricht werd proces-verbaal opgemaakt.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --