Internationaal befaamde bedrijven en officiële handelsorganisaties sterk vertegenwoordigd op CIPATE 2007

HONG KONG, November 7 /PRNewswire/ --

De 2e Internationale Beurs en Symposium over Politie-uitrusting en Antiterrorisme Technologie en Uitrusting (CIPATE 2007), die van 17 t/m 19 mei 2007 gehouden zal worden in Beijing, wordt ondersteund door de Hongkong Trade Development Council (TDC) middels de goedkeuring voor een Hongkong stand. Tegelijkertijd versterkte het evenement zijn gezaghebbende positie verder door de deelname van internationaal befaamde bedrijven.

DSM Dyneema B.V., de Nederlandse uitvinder en producent van Dyneema (R) beschermende uitrustingen, zal haar supersterke polyethyleen vezel, die maximale sterkte met een minimum aan gewicht combineert, demonstreren: Dyneema (R). Hoewel de toepassingen van het product ongelimiteerd zijn, is het uiterst geschikt voor kogelvrije pantseringen en vesten voor de politie en het leger.

Segway zal Amerikaanse technologie introduceren en verschillende modellen tonen van de Segway Personal Transporter, het eerste zelfbalancerende persoonsvoertuig ter wereld, ontworpen voor gebruik op normaal en ruw terrein, dat totaal aangepast is aan de vereisten van politie- en veiligheidstaken. Dit unieke voertuig is breed ingezet bij politietaken in de Verenigde Staten, zoals bij routinepatrouilles van de politie van Chigago.

In de veiligheidsinspectie en beveiligingssector zal de in Hongkong geregistreerde Champion Technology Ltd. de i-Key tonen, 's werelds eerste apparaat voor autosleutels ter preventie van het rijden onder invloed. i-Key is een technologische oplossing die een ademanalysator integreert in de autosleutel die de connectie met het contact blokkeert als een ademmonster boven de wettelijke alcohollimiet uitkomt. Ook 3M (China) heeft voor de eerste keer zijn deelname aan de beurs toegezegd.

De toezegging van TDC voor een beurs met een veiligheids- en antiterrorisme karakter zal bedrijven uit Hongkong helpen te penetreren op de gigantische Chinese markt. Sinds de toezegging in augustus van dit jaar bekend werd is de meeste ruimte voor de stands al verhuurd. Participerende bedrijven zijn o.a. Technomate Manufactory Ltd op het gebied van de optica en opto-elektronica; Rotter International Ltd en ESKI Products Limited in categorie beschermende uitrustingen, accessoires en producten; Modified Technologies (HK) Limited, Morse Asia Limited, Solution Expert Technology Limited, etc. in veiligheidssystemen en technologieën.

CIPATE 2007, die georganiseerd wordt door de Beijing Municipal Public Security Bureau, is een essentieel en gezaghebbend evenement om Chinese besluitvormers en officials te bereiken betreffende onderwerpen als politie-uitrusting, openbare veiligheid, antiterrorisme en beveiligingsmaatregelen rondom de Olympische Spelen. De organisatoren van CIPATE 2007 maken uitgebreide internationale promotie voor de beurs. Sinds deze tijdens de Interpolitex 2006 in Rusland jongstleden oktober werd aangekondigd hebben officials uit Mongolië, Singapore en Rusland veel interesse getoond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CIPATE 2007's exclusieve International Organizer: Vertical Expo Services Company Limited (www.verticalexpo.com ) op nummer
+852-2528-0049 of log in op www.cipate.com of email naar police@verticalexpo.com t.a.v. de heer Wilson Tong. Informatie over de beurs kan ook gevonden worden op www.cipate.com/press .

Contactpersoon:

Iris Fung
Blackink Marketing Communications
Tel: +852-3518-2576
Email: iris.fung@blackinkservice.com

Website: www.cipate.com
www.verticalexpo.com
www.cipate.com/press

Contact:

Dhr. Wilson Tong van Vertical, +852-2528-0049, of police@verticalexpo.com ; of Iris Fung van Blackink Marketing Communications, +852-3518-2576, of iris.fung@blackinkservice.com , van Vertical